Lesepause

Unn deg selv en lesepause!

Vi er alltid på utkikk etter den neste altoppslukende leseopplevelsen. Vi velger ut de beste feelgoodbøkene og gjør det enklere for deg å lese mer av det du elsker!

NÅ ELLER ALDRI av Carole Matthews

Hvis det er sant at livet begynner når man er førti, ikke la det begynne uten deg!

Nå eller aldri er en humoristisk og rørende fortelling om aldri å gi opp drømmene sine ... Carole Matthews’ bøker er en oase i hverdagen – som gjør deg varm i hjertet og glad i sjelen.

Da tvillingene Annie og Lauren feirer storesøsterens 40-årsdag, begynner de å snakke om hvorfor deres liv er så forskjellige. De bestemmer seg for at det er på tide å gjøre noen endringer i livet, det er på høy tid de begynner å leve igjen. Bare de ikke har ventet for lenge ...

 

Som Marian Keyes, med en dæsj av Jane Green.

            - VITO MAGAZINE

 

Varm, vittig og full av håp - god lesepause!

CAROLE MATTHEWS

Carole Matthews  skriver medrivende og oppløftende bøker for alle som sluker feelgoodromaner. Latter i det ene øyeblikket, tårer i de neste. Rørende historier fortalt med ømhet, humor og hjertevarme, om livet, kjærligheten, vennskap og familie. Carole Matthews bøker er et pusterom i hverdagen!

Hun har solgt over 5 millioner bøker og romanene hennes bergtar lesere verden over.

 

Dronningen av morsomme feelgood-bøker!

             - Kathryn Hughes, forfatter
        

Forfatter Carole Matthews

LES MER AV DET DU ELSKER

Lesepause velger ut de beste feelgoodbøkene for deg! La deg rive med av sterke historier der fortiden møter fremtiden, fulle av følelser og drama. Vi gir deg storslåtte, internasjonale bestselgere fra verdens mestselgende feelgoodforfattere. Dette er bokperler som fengsler lesere verden over. Bøker du leser med hjertet!

KOM RASKT I GANG!

SLIK FUNGERER LESEPAUSE