Aktuelle forfattere i Lesepause

GILL THOMPSON

GILL THOMPSON er engelsklærer med mastergrad i creative writing.

Debutromanen Et hav mellom oss ble nummer 1 på bestselgerlistene for e-bøker og fikk strålende omtaler. Hun bor i West Sussex med familien.

Barnet på plattform 1 er en varmhjertet fortelling om barna som klarte å flykte fra nazistene. En bokperle rett i pocket.

"Med Barnet på plattform 1, har Gill Thompson blitt en av mine favorittforfattere innen historisk drama. Den er minst like god som Et hav mellom oss. (...) viste at selv i de verste tider, gjennom lidelse og sorg , kan et lys av håp og lykke skinne. (...) en førsteklasses bok som fortjener å bli en stor suksess." shazsbookblog

Periodens forfatter, Gill Thompson

CAROLE MATTHEWS

Carole Matthews skriver medrivende og oppløftende bøker for alle som sluker feelgoodromaner. Latter i det ene øyeblikket, tårer i det neste.
Rørenende historier fortalt med ømhet, humor og hjertevarme

Om livet, kjærlighet, vennskap og familie. Carole Matthews bøker er et pustehull i hverdagen. Hun har solgt over 5 millioner bøker og romanene hennes bergtar lesere over hele verden.

«Matthews er en av få forfattere som deler Marian Keyes’ talent når det gjelder hjertevarme fortellinger med massevis av latter og sjarm.» Daily Record

«Det er noe med Carole Matthews romaner som får oss til å føle oss varme og lykkelige innvendig» Heat Magazine

«Dronningen av morsomme feelgood-bøker.» Mike Gayle, forfatter

En forfatter i Lesepause, Carole Matthews

SARAH JIO

Sarah Jio er en internasjonal bestselger-forfatter, og hennes bøker har ligget øverst på listene i New York Times og USA Today og hun har også toppet norske bestselgerlister. Hun skriver lettlest og rørende feelgood om overlevelse, håp og lengsel. Jio har til nå solgt over 300 000 bøker bare i Norge og er norske leseres nye favorittforfatter!

Liker du Kate Morton, Kathrine Webb og Lucinda Riley, vil du også like Sarah Jio.

 

«Sarah Jio har blitt en av de mest leste kvinnelige forfatterne i USA.»
WOMAN’S WORLD

LORI NELSON SPIELMAN

(f. 1961) er en internasjonal bestselgerforfatter. Hun debuterte med En liste for livet, som er oversatt til et trettitalls språk og har toppet bestselgerlistene i flere land. Detter kom Tilgi meg og Bortenfor stjernene, og i 2020 kom hennes fjerde bok på norsk, Søstrene fra Toscana.

Lori Nelson Spielman bor i Michigan sammen med mannen sin.

KRISTIN HANNAH

(f. 1960) er en prisvinnende forforfatter som har utgitt 23 romaner. Nattergalen har hatt suksess over hele verden og lå over 100 uker på bestselgerlistene i USA.

 

«En sterk fortelling om familie, kjærlighet, sorg og tilgivelse.»
Sunday Express

 

«Nydelig skrevet ... fylt med spenning og følelser.»
Sara Gruen, forfatter

 

«Uforglemmelig, fartsfylt oggripende.»
Christina Baker Kline, forfatter av Barna fra toget

 

«Dramatisk og følelsesladet.»
SHE magazine