Stuepiken av Nita Prose

Stuepiken av Nita Prose er en fengende, sjarmerende og spennende feelgoodroman! Denne gripende og sensasjonelle debuten fra forfatter Nita Prose er kåret til Årets beste mystery-thriller av lesere på Goodreads.com. Historien om stuepiken Molly vil garantert få en egen plass i hjertet ditt!

Du ser ikke henne. Men hun ser deg...

Molly Gray er ikke som alle andre. Hun sliter med sosiale ferdigheter og misforstår ofte andres hensikter. Bestemoren var den som pleide å hjelpe henne med å tolke verden, men etter at hun døde må den 25 år gamle Molly selv  navigere gjennom livets mange kompleksiteter.

Heldigvis har hun den perfekte jobben. Hennes forkjærlighet for struktur og for å rydde og vaske, gjør henne til den ideelle stuepike. Hun finner stor glede i å iføre seg uniformen sin hver morgen, holde orden på trallen med minisåper og flasker og sørge for at værelsene på Regency Grand Hotel er plettfrie.

 

Gripende og hjertevarmt … Mesterlig fortalt. Jeg elsket den.

       - SANTA MONTEFIORE, FORFATTER

 

Mollys ryddige liv blir snudd på hodet den dagen hun låser seg inn i suiten til den rike og beryktede Charles Black. Der hersker det et fullstendig kaos, og Mr. Black ligger i sengen – utvilsomt død. Før hun får sukk for seg, har hun selv blitt mistenkt for drapet. Plutselig befinner hun seg i et nett av løgner og bedrag, som hun ikke for sitt bare liv forstår hvordan hun skal komme seg ut av.

Heldigvis for Molly har hun noen på sin side som hjelper henne med å finne spor etter hva som faktisk skjedde med Mr. Black. Men vil de klare å finne den virkelige drapsmannen før det er for sent?

 

Fantastisk …  Stuepiken er en sann glede fra start til slutt.

      - JILL MANSELL, FORFATTER

 

Historien er mesterlig fortalt og forfatter Nita Prose er en spennende og ny stemme vi tror du vil like godt. Boken ble lansert i USA i februar 2022, og gikk rett inn på 1. plass på New York Times'bestselgerliste. Filmrettigheten er allerede solgt og skal filmatiseres av Universal med Florence Pugh i hovedrollen. Likte du Eleanor Oliphant har det helt fint, da er Stuepiken perfekt for deg!

 

Se flere bøker fra Lesepause her