Rosehagen av Tracy Rees

"Rosehagen" balanserer perfekt mellom å være et historisk drama og en fengende virkelighetsflukt som man bare kan forsvinne inn i. Tracy Rees har skrevet en feelgoodroman du kan glede deg til!

Liker du Lucinda Riley, er Tracy Rees perfekt for deg!

En fengslende roman, der leseren blir revet med av det historiske dramaet.

      - WOMAN'S WAY

 

Rosehagen av bestselgerforfatteren Tracy Rees er en oppslukende og spennende historisk roman som tar deg med til London i 1895.

For tolv år gamle Ottilie Finch er London en spennende lekeplass å utforske. Familien hennes har nylig flyttet fra Durham til Hamstead for å komme vekk fra en skandale, men det er Otty lykkelig uvitende om. Den eneste mørke skyen i hennes hverdag, er morens mystiske sykdom, som holder henne lenket til sengen.

Da ungjenta Mabel får tilbud om å bli Mrs. Finchs selskapsdame, redder det henne fra fattigdommen ved kanalene. Men hun finner snart ut at tilstanden i dette husholdet ikke er så harmonisk som det først fortoner seg. Mabs blir viklet inn i hendelsen som fikk familien Finch til å flykte fra sitt forrige hjem, og det hun oppdager, vil sette henne i en umulig situasjon...

En oppslukende roman...

      - DINAH JEFFERIES, FORFATTER

 

Se flere bøker fra Lesepause her