Julens beste feelgoodbøker

Vi i Lesepause har plukket ut fire juleromaner som bør leses til jul. Du får herlig feelgood, juleromanser og eventyr. Dette er feelgoodbøker som gir deg god julestemning i hele desember. Ta en pause - les mer av det du elsker!

Juleønsket av Tracy Rees (Heftet)

Juleønsket

av Tracy Rees

Tracy Rees har på kort tid blitt norske leseres nye favorittforfatter. Juleromanen Juleønsket har gått rett til topps på norske bestselgerlister, og vi garanterer at dette er fantastisk og magisk julelesning.

 

Takk, Tracy Rees, for en varm og vakker bok. Denne må leses!

     - PAGETURNERS BLOG

 

I den vakre landsbyen Hopley daler snøen ned, og glitrende lys tennes overalt. Men Holly Hanwell har ingen julestemning ...

Julen skal jo være den beste tiden på året, men tretti år gamle Holly føler ikke for å feire. Ikke etter at kjæresten forlot henne og allerede venter barn med en annen. Så Holly planlegger derfor en rolig jul alene.

Omtrent samtidig flytter Edward og hans åtte år gamle datter Eliza til Hopley for å etablere seg der. Holly er lærer og får Eliza i klassen. Hun forstår raskt at noe har skjedd som har gjort denne jenta så forsiktig og stille. Kanskje hun kan gjøre noe for å hjelpe henne?

Holly og Edward møtes for å snakke om Eliza og får god kontakt, men til tross for gnisten som oppstår mellom dem, vet Holly at hun må beskytte seg selv. Hun bør i hvert fall ikke forelske seg denne julen ...

 

Juleønsket kan du kjøpe her.

 

Julens hjelper

Julens hjelper

av Carole Matthews

Carole Matthews har solgt over 5 millioner bøker verden over og er en av Lesepause sine favorittforfattere. Juleromanen Julens hjelper er varm, festlig og fantastisk underholdende – og en nyhet rett i pocket. Dette er en nydelig fortelling om kjærlighet, viktigheten av familie, og den ekte betydningen av jul.

 

Jeg elsket denne boka.

     - JENNY COLGAN, FORFATTER

 

Da Cassie Smith mister jobben, har hun ingen anelse om hva hun nå skal ta seg til. Hun tenker det er best å jobbe med noe man brenner for, og hun elsker julen. Kanskje hun kan ta seg betalt for å hjelpe travle folk med juleforberedelsene? Dette viser seg å være en god ide, for snart er hun veldig etterspurt.

En dag tar Carter Randall kontakt med henne. Han er en skilt, velstående mann som ønsker å gjøre julen spesiell for barna sine. Alle hans overdådige ønsker tar snart all tiden hennes, men heldigvis kan hun overlate de andre kundene til den snille kjæresten, Jim.

Da Cassie blir med Carter og familien hans på en reise langt nord i Finland, blir hun tvunget til å ta et vanskelig valg som kan forandre hele livet hennes.

 

Denne juleromanen er i salg i dagligvare og kiosk fra 14. oktober, eller du kan kjøpe den som e-bok her.

 

En mann til jul av Jenny Bayliss

En mann til jul

av Jenny Bayliss

Likte du En dag i desember? Da er En mann til jul den perfekte juleboken for deg!

 

Deilig, festlig høytidsstemning ... treffer midt i blinken.

     - PUBLISHERS WEEKLY


Her får du sjarmerende, morsom og herlig feelgood. Vi møter Kate Turner som ikke er særlig god på romantiske forhold. Kan tolv dater med tolv forskjellige menn i desember endre på dette? Treffer hun den rette?

Gjør deg klar for herlig feelgood og festlig høytidsstemning!

 

En mann til jul kan du kjøpe her.

 

Julias jul

Julias jul

av Kristin Emilsson

Denne juleromanen er en romantisk komedie med masse julestemning. Finnes virkelig kjærligheten der man minst venter det?

 

En skikkelig romantisk komedie.

     - EXPRESSEN SÖNDAG

 

Bli med til kaos og moro i et snødekket eventyrlandskap der julen kommer med vill snøstorm, artig kattepine og eksklusivt fiskespa – og der alt er mulig når til og med julenissen dukker opp! Dette er en klassisk feelgoodroman, kvikk og sjarmerende med kjærlighet og forviklinger.  Juleromanen Julias jul er finalist til årets beste feelgoodroman i Sverige.

 

Denne juleromanen er i salg i dagligvare og kiosk fra 25. november, eller du kan kjøpe den som e-bok her.

 

 

SE FLERE BOKTIPS FRA LESEPAUSE HER