Årets beste feelgoodroman 2021 Lesepause

I Lesepause har vi samlet store internasjonale bestselgerforfattere, som alle skriver nydelige romaner som berører. Noen er sprudlende, humoristiske og romantiske, andre er historiske og hjerteskjærende. Utvalget er bredt. Hvert år stemmer leserne frem sin favorittbok og kårer årets beste feelgoodroman i Lesepause.

Årets beste feelgoodroman 2022:

Barna fra Warszawa av Kelly Rimmer

Barna fra Warszawa av Kelly Rimmer (Heftet)

Anmeldere sier at alt Kelly Rimmer tar i, blir til gull. Barna fra Warszawa er en tankevekkende og vakker roman, som samtidig beskriver noen av vår histories mørkeste hendelser. Det er en sterk fortelling om livet, om motstand og overlevelse, og selvfølgelig om kjærlighet. Barna fra Warszawa gikk rett inn på internasjonale besteselgerlister og ble lesernes favorittbok i Lesepause Feelgood i 2022.

Hvis du gikk glipp av denne boken i Lesepause, kan du kjøpe den her.

 

Vinnere av Årets beste feelgoodroman:

 

Årets beste feelgoodroman 2021:

Nattergalen av Kristin Hannah

Nattergalen

Nattergalen av Kristin Hannah er en gripende og storslått roman om livet til de kvinnene som ble igjen i det okkuperte Frankrike, etter at mennene deres dro i krigen. Nattergalen omtales av lesere verden over som fantastisk, nydelig og uforglemmelig, og ble kåret til årets beste bok av bl.a. Wall Street Journal, The Week, Goodreads, People’s Choice og Buzzfeed. Den ble også kåret til årets beste feelgoodroman i Lesepause i 2021. Boken er utgitt på 39 språk og har ligget over 100 uker på New York Times’ bestselgerliste og solgt over 4,5 millioner bøker.