I Lesepause utgir vi bøker fra store, internasjonale bestselgerforfattere. Noen er sprudlende, humoristiske og romantiske, andre er historiske og hjerteskjærende. Utvalget er bredt, og alle bøkene er nyheter rett i pocket. Hvert år stemmer leserne frem sin favorittbok og kårer årets beste feelgoodroman i Lesepause.

Årets beste feelgoodroman 2023

Jordmoren i Auschwitz av Anna Stuart

Jordmoren i Auschwitz av Anna Stuart er en gripende historie om håp og kjærlighet i mørke tider. Boken er nå kåret til årets beste feelgoodroman i 2023 av abonnentene i Lesepause Feelgood. Dette er en historisk roman som vil berøre, inspirere og etterlate deg med en følelse av takknemlighet for livets mirakler.

 

Årets beste feelgoodroman 2022

Barna fra Warszawa av Kelly Rimmer

Barna fra Warszawa er en tankevekkende og vakker roman, som samtidig beskriver noen av vår histories mørkeste hendelser. Det er en sterk fortelling om livet, om motstand og overlevelse, og selvfølgelig om kjærlighet. Boken gikk rett inn på internasjonale besteselgerlister når den kom, og den ble kåret til årets beste feelgoodroman i Lesepause i 2022.

 

Årets beste feelgoodroman 2021

Nattergalen av Kristin Hannah

Nattergalen er en gripende og storslått roman om livet til de kvinnene som ble igjen i det okkuperte Frankrike, etter at mennene deres dro i krigen. Boken omtales av lesere verden over som fantastisk, nydelig og uforglemmelig, og ble kåret til årets beste feelgoodroman i Lesepause i 2021.