Å vanne blomster om kvelden av Valérie Perrin

Hvis du ønsker flere gode bøker til din lesepause, anbefaler vi denne nydelige romanen. Å vanne blomster om kvelden av Valérie Perrin er omtalt av italiensk presse som verdens vakreste bok.

Dette er en vakker, livsbejaende roman om livets små og store spørsmål. Den ble en bestselger i Frankrike med over 1 million solgte, og enda større bestselger i Italia der det var den mestselgende boka i 2020. Nå er den solgt til 32 land, og det kommer også tv-serie.

Den vakreste boken i verden. Den fortjener 10+ av 10.

       - CORRIERE DELLA SERA

 

Den franske boksensasjonen Å vanne blomster om kvelden er en fortelling om livet og døden – bokstavelig talt. For hovedpersonen, Violette, lever et stille liv som gravlundsvokter i en landsby i Bourgogne. Her steller hun gravene og holder orden, vet nøyaktig hvem som ligger begravet hvor, og har et trøstende ord til alle som trenger det. Bare én uke i året tar hun fri, for å reise til kysten og svømme i havet. Hun bor alene, men vi skjønner at det har vært en ektemann inne i bildet, og en datter, men hvor er de? Og hvorfor er hun så ensom?

... et ømt og gripende dypdykk i kjærlighet, tap og forsoning.

       - PUBLISHERS WEEKLY

 

OM FORFATTEREN:

Valérie Perrin

Valérie Perrin var en forholdsvis ukjent fransk forfatter da Å vanne blomster om kvelden ble utgitt i 2018. Likevel ble den en enorm suksess og en stor publikumsfavoritt.

 

 

Valérie Perrin har utgitt tre bøker:

  • Trois (2020)
  • Changer l'eau des fleurs (2019) - utgitt på norsk: Å vanne blomster om kvelden (2021)
  • Les oubliés du dimanche (2015)

 

 

SE FLERE BOKTIPS FRA LESEPAUSE HER