feelgoddbøker som tar oss med til italia

Det finnes mange vidunderlige feelgoodbøker med Italia som bakteppe. Vi i Lesepause har funnet frem til noen favoritter som er den perfekte virkelighetsflukt for deg som lengter etter sol og varme.

I skyggen av vinrankene av Julianne MacLean (Heftet)

I skyggen av vinrankene

av Julianne MacLean

Boken I skyggen av vinrankene har vært månedens bok her i Lesepause. Denne boken er så godt skrevet at den får deg til å føle at du puster inn den toscanske luften.

I denne romanen blir vi kjent med amerikanske Fiona, som arver en vingård i Toscana av sin biologiske far. I kjølvannet av arven dukker det opp en tragisk familiehemmelighet, og Fiona får vite mye om sin families fortid som hun aldri har kjent.

Nyt hver side, og bli med inn i herlige smaker og nydelig stemning fra et Italia vi alle drømmer om!

 

 

Søstrene fra Toscana

Søstrene fra Toscana

av Lori Nelson Spielman

Lori Nelson Spielman er en forfatter vi i Lesepause kjenner godt til. Boken En liste for livet har vært månedens bok her hos oss tidligere.

Feelgoodromanen Søstrene fra Toscana er en nydelig blanding av familie, vennskap og kjærlighet. Vi blir kjent med familien Fontana, og søstrene Emilia og Lucy. Vi blir introdusert for deres store familieforbannelse: Kvinnene i denne familien finner aldri den store kjærligheten.

Plutselig dukker eksentriske tante Poppy opp, og sier at hvis søstrene blir med henne til Italia så vil forbannelsen bli brutt. Dermed starter en fantastisk reise, som tar oss med til Venezia og Toscana, til idylliske Amalfikysten, til både nye og gamle kjærlighetshistorier og underveis avdekkes det familiehemmeligheter.

Dette er en oppløftende roman, om hvordan man kan finne veien til lykken. En inspirerende generasjonshistorie for alle som elsker Italia.

 

Hotellet på klippen

Hotellet på klippen

av Rosanna Ley

Lengter du etter en dose solskinn er Hotellet på klippen feelgoodboken for deg! I den vakre, sjarmerende italienske fiskerlandsbyen Vernazza, har familien Mazzone forvandlet et gammelt kloster til et elegant hotell. Hotellet ligger på en klippe, med fantastisk utsikt til den italienske rivieraen.

Tre generasjoner med kvinner driver hotellet sammen, og det dukker etter hvert opp gjester som bringer frem både gamle minner og følelser hos Chiara, datteren Elene og barnebarnet Isabella.

Romanen er vidunderlig feelgood, om viktigheten av kjærlighet og familie. En fortelling som gir deg følelse av ekstra sommerferie.

 

 

Den italienske jenta

Den italienske jenta

av Lucinda Riley

Den italienske jenta av Lucinda Riley er en underholdende og medrivende fortelling om hemmeligheter, skandaler og kjærlighet. Dette er en av de bøkene Lucinda Riley skrev i starten av sin forfatterkarriere, under navnet Lucinda Edmonds.

Vi møter Rosanna Menici, som vokser opp i Napoli, i en streng og fattig familie. Rosanna drømmer om å bli operasangerinne. Drømmen blir etter hvert virkelig, og alt ligger til rette for at hun skal gjøre det bra. Men så dukker en altoppslukende kjærlighet opp, løgner omslutter alt som skjer, og Rosanna må velge mellom en strålende karriere, en familie som trenger henne og en besettende kjærlighet som vil vare livet ut.

 

SE FLERE BOKTIPS FRA LESEPAUSE HER