Stuepiken av Nita Prose

Vinterens store feelgood-nyhet i Lesepause er en fascinerende debutroman av Nita Prose. Stuepiken er mesterlig fortalt og med et smart, originalt plott. Denne feelgoodromanen ble lansert i februar i USA og gikk rett til topps på New York Times’ Bestselgerliste og ble hovedbok i Good Morning America’s bokklubb. Den er allerede solgt til 29 land og under oversettelse til 34 språk og får strålende anmeldelser. Stuepiken skal også filmatiseres av Universal med Florence Pugh i hovedrollen.

Du ser ikke henne. Men hun ser deg …

Stuepiken er en pocketnyhet i Lesepause, og er en sann glede å lese, fra start til slutt. Vi møter Molly Gray som ikke er som alle andre. Hun sliter med sosiale ferdigheter og misforstår ofte andres hensikter. Bestemoren var den som pleide å hjelpe henne med å tolke verden, men etter at hun døde, har 25 år gamle Molly selv måttet navigere gjennom livets mange kompleksiteter. Heldigvis har hun den perfekte jobben. Hennes forkjærlighet for struktur og for å rydde og vaske gjør henne ideell som stuepike. Hun finner stor glede i å iføre seg uniformen hver morgen, og sørge for at værelsene på Regency Grand Hotel blir plettfrie. Men Mollys ryddige liv blir snudd på hodet den dagen hun låser seg inn på suiten til den rike og beryktede Charles Black. Der hersker det et fullstendig kaos, og Mr. Black ligger i sengen – utvilsomt død. Før hun får sukk for seg, har hun selv blitt mistenkt for drapet. Plutselig befinner hun seg i et nett av løgner og bedrag, som hun ikke for sitt bare liv forstår hvordan hun skal komme seg ut av.

Stuepiken Molly vil få en egen plass i hjertet ditt.

En spennende og formidabel ny stemme. Gripende og hjertevarmt … Jeg elsket den.

- SANTA MONTEFIORE, FORFATTER

 

Stuepiken er uimotståelig, hjertevarm, forfriskende og festlig, samtidig som den er smart og spennende. Det er bare og glede seg til denne forfriskende debuten fra Nita Prose!

Kort tid etter lanseringen i USA kan du nå bestille Stuepiken her. Alle våre pocketnyheter koster kun 179,- inkludert frakt, og blir levert rett hjem i postkassen din.

Vi gjør det enkelt for deg å lese mer av det du elsker!

 

SE FLERE BOKTIPS FRA LESEPAUSE HER