Kjærlig hilsen fra London av Sarah Jio

Sarah Jio sin hjertevarmende feelgoodroman Kjærlig hilsen London er kanskje den aller beste boken hun har skrevet så langt, mener mange. Denne boken passer perfekt for alle oss feelgood-elskere. Liker du Kate Morton, Kathrine Webb og Lucinda Riley, vil du også like Sarah Jio!

I Kjærlig hilsen fra London møter vi Valentina, en ung bibliotekar som plutselig arver en bokhandel fra sin mor. Da Val var tenåring flyttet moren fra henne og faren, tilbake til sin hjemby London. Val vokser opp med faren i Seattle i USA. 15 år senere kommer beskjeden om at moren er død, og at Val har arvet en bokhandel i London.

 

En helt spesiell og hjertevarm fortelling.

          - PUBLISHERS WEEKLY

 

Val bestemmer seg for å flytte til London, og hun forelsker seg umiddelbart i både bokhandelen og leiligheten. Dessverre viser det seg at bokhandelen er på konkursens rand, så hun få hendene fulle med å prøve å redde morens livsverk. Kanskje vil hun også finne ut av hvorfor moren forlot henne?

 

OM FORFATTEREN:

Sarah Jio er internasjonal bestselgerforfatter og har så langt skrevet 11 feelgoodromaner, utgitt i over 30 land. Hun har solgt over en halv million bøker bare i Norge. Sarah Jio har også jobbet som journalist, og skrevet for flere av de største avisene og magasinene i USA.

 

SE FLERE BOKTIPS FRA LESEPAUSE HER