Sommeren er her og dette er de fire feelgoodbøkene du bør legge til i sommerlesningen din. Alle bøkene er nyheter rett i pocket, og passer fint i feriekofferten eller på stranda.

Den perfekte flukten av Isabelle Broom (Heftet)Den perfekte flukten

av Isabelle Broom

Den perfekte flukten er en perle av en feelgoodroman, den er som en enveisbillett til solskinn og romantikk. Det er fengslende, vakkert og helhjertet – rett og slett en perfekt virkelighetsflukt.

Hovedpersonen står overfor utfordringer i livet, men gjennom en uventet tur til Kroatia oppdager hun nye muligheter og finner en indre styrke hun ikke visste at hun hadde.

Denne boken vil få deg til å føle deg håpefull og inspirert til å gripe de mulighetene som livet bringer.

Boken kan du kjøpe her

Sannhetens øyeblikk av Kristin Hannah (Heftet)Sannhetens øyeblikk

av Kristin Hannah

Fengende og utfordrende, Sannhetens øyeblikk er en uforglemmelig roman om sjalusi mellom søstre, bedrag, lidenskap og tilgivelse – og hva det betyr å være en familie. Denne storslåtte romanen av Kristin Hannah er en bok du har lyst til å bli værende i så lenge som mulig.

Boken kan du kjøpe her

 

Den eneste veien er opp av Carole Matthews (Heftet)Den eneste veien er opp

av Carole Matthews

Carole Matthews sine bøker er en oase i hverdagen – som gjør deg varm i hjertet og glad i sjelen. Den eneste veien er opp er en sjarmerende fortelling om en søkkrik familie som plutselig står på bar bakke, og om hva mye motgang kan gjøre med en familie.

Dette er en hjertevarmende feelgoodroman som tar deg med på en reise gjennom motgang, håp og selvoppdagelse. Hovedpersonen står overfor store utfordringer i livet, men med støtte fra uventede venner og en utrettelig optimisme, lærer hun at selv i de mørkeste tidene er det alltid en vei oppover.

Denne boken vil etterlate deg med en følelse av inspirasjon og tro på at du kan overvinne hva som helst.

Boken kan du kjøpe her

ment for hverandreMent for hverandre

av Emily Giffin

Dette er en gyllen, hjerteskjærende, episk kjærlighetshistorie – den perfekte feelgoodromanen.

Han er den amerikanske drømmemannen og født med sølvskje i munnen. Hun er ung og vakker, men kommer fra en vanskelig bakgrunn og må kjempe for alt i livet. Er deres kjærlighetshistorie forutbestemt?

Boken er i salg fra 11. august.

 

Dette er fire feelgoodbøker du bør lese i sommer - les mer av det du elsker!

 

Bøkene kan du også kjøpe i din nærmeste bokhandel.