Bare litt til er en frittstående feelgoodroman med den herlige miksen som kjennetegner den svenske bestselgerforfatteren Simona Ahrnstedt – humor, kjærlighet, et sterkt samfunnsengasjement og karakterer som berører. Dette er en nydelig og varm fortelling om de vanskelige tingene i livet - tap, håp, feilskjær, kjærlighet og å finne igjen seg selv.

Det er feil tid, feil sted og feil mann. Hvorfor føles det da så riktig?

Stella Wallin har mistet alt på én og samme dag: kjæresten, hjemmet og jobben. Etter å ha strigrått i timevis hos en venninne og overvåket sin utro eks på sosiale medier, innser Stella at nok er nok. Hun kan ikke bli værende i Stockholm, så hun flykter til det eneste stedet som fortsatt er hennes – det lille sommerhuset hun har arvet fra moren, i en liten bygd langt ute på landet.

 

Bare litt til har alt: kompliserte skjebner, motsetninger som tiltrekker hverandre og umulig kjærlighet.

      - TARA, SVERIGE   

 

Sommerhuset viser seg å være både falleferdig og skittent, og den lille bygda har ikke mye å tilby en storbyjente som Stella. Men hun blir gradvis kjent med naboene og all dramatikken på det lille stedet, og snart innser Stella at hun endelig har en mulighet til å oppdage hvem hun egentlig er.

 

Boken kan du kjøpe her

 

SE FLERE BOKTIPS FRA LESEPAUSE HER