Daisy Jones & The Six er fortellingen om bandets oppgang og dramatiske fall på toppen av berømmelsen. Det er en omveltende kjærlighetshistorie og et ikonisk portrett om et av 70-tallets fremste (men aldri eksisterende) rockeband.

Alle var der. Alle husker det forskjellig.

I en periode var Daisy Jones & The Six overalt. Deres album ble spilt på alle klubber, de solgte ut konserter over hele verden, og musikken deres definerte en æra. Så plutselig, den 12. juli 1979 splittet bandet opp. Uten av noen fikk vite hvorfor. Før nå.

De var elskere og venner, brødre og rivaler. Rockebandet The Six klarte knapt å forstå hvilket hell de hadde før alt tok slutt. Dette er deres berettelse om hvordan det hele begynte, og de ville nettene som fulgte.

Men bandmedlemmene husker sannheten ulikt. Det eneste samtlige er enige om, er at ikke noe var det samme etter at Daisy Jones klatret barføtt opp på scenen på the Whisky.

Å skape musikk handler aldri bare om musikken. Og iblant kan det være vanskelig å skille mellom lydbølger og følelser.

 

Vilt herlig.

       - ENTERTAINMENT WEEKLY

 

Daisy Jones & The Six er en eksplosiv, vakker og forførende roman – les den før du skal se serien! Den er fantastisk underholdende, og vi lover deg at dette er en roman du aldri ønsker skal ta slutt.


Boken kan du kjøpe her

 

Taylor Jenkins Reid er en New York Times-bestselgerforfatter og vinner av Goodreads Choice Awards. Abonnenter i Lesepause BookTok har nå fått to feelgoodromaner av denne populære forfatteren. Ønsker du å lese mer av Taylor Jenkins Reid, kan vi friste med Daisy Jones & The Six som har solgt over 1 million eksemplarer og ble kåret til en av årets beste bøker.

Nå kommer Daisy Jones & The Six som TV-serie på Amazon Prime Video i mars. Se traileren her.