Lesepause De Tre av Valérie Perrin

Den nye romanen fra suksessforfatter Valérie Perrin har fått strålende anmeldelser. De tre er en velskrevet fortelling om vennskap og om alle valgene som gjør oss til dem vi er.

Valérie Perrin har en nesten magisk evne til å dykke ned i livets dypeste alvor. I denne boken følger hun en lang tråd av hjerteskjærende, uunngåelige hendelser i løpet av tre tiår, og trekker leseren inn i en sterk historie om kjærlighet og tap, håp og sorg, og om avstanden som følger med tidens gang.

 

Valérie Perrin har skrevet en herlig roman. Og en svært vakker bok.

       - NETTAVISEN

 

1986: Adrien, Etienne og Nina er bare ti år gamle første gang de møtes, og de blir raskt nære venner. De lover hverandre at de en dag skal forlate småbyen de bor i, flytte sammen til Paris og aldri miste kontakten med hverandre.

2017: Et bilvrak trekkes opp fra dypet av en innsjø, med en død person inni. En lokal journalist blir satt til å dekke saken, og hun fordyper seg i det usedvanlig sterke båndet mellom de tre vennene. Som unge var de helt uatskillelige, men hvorfor har de ikke lenger noen kontakt? Og hvordan er deres fortid knyttet til personen i bilen?

Boken kan du kjøpe her

 

Med romanen Å vanne blomster om kvelden ble hun Norges meste solgte forfatter i 2022.

 

SE FLERE BOKTIPS FRA LESEPAUSE HER