Billy Summers av Stephen King

Fra den legendariske historiefortelleren Stephen King kommer en oppslukende roman om en anstendig mann i en tvilsom jobb. Billy Summers er en roman om kjærlighet, hevn og skjebne – og en tvilsom helts siste forsøk på å finne sjelefred. I rollene finner du en av de mest tiltalende og overraskende duoene som noen gang har figurert i en King-bok, som sammen setter seg fore å hevne forbrytelsene til en usedvanlig ond mann.

Billy Summers er en leiemorder med hjertet på riktig sted. Han tar kun livet av mennesker som fortjener å dø, ellers får han ikke sove om natten. Han ser på seg selv som en renovasjonsarbeider med våpen, og han er den beste i bransjen. Nå planlegger han å legge dette livet bak seg. Han skal bare gjøre unna ett oppdrag først.

Under dekke av å være forfatter installerer Billy seg i en leilighet mens han venter på at hans siste offer skal innfinne seg. Billy er en av verdens beste snikskyttere, en høyt dekorert Irak-veteran og en ekspert i å forsvinne uten et spor når jobben er gjort. Så hva kan egentlig gå galt?

 

King har aldri vært bedre.

       - SUNDAY TIMES

 

Stephen Kings bøker har solgt i svimlende 350 millioner eksemplarer og er oversatt til over 50 ulike språk. De fleste er filmatisert, noen av dem så vellykket at de står igjen som høydepunkter i filmhistorien. Han er blitt tildelt utallige priser, og mer enn 30 av bøkene hans har gått til topps på New York Times’ bestselgerliste.

Boken kan du kjøpe her eller i en bokhandel nær deg.

God lesepause!

 

SE FLERE BOKTIPS FRA LESEPAUSE HER