Atlas - Historien om Pa Salt av Lucinda Riley og Harry Whittaker byr på gjensyn med alle de første syv bøkene, hvor plottene er alle viklet inn i hverandre. Dette er åttende og siste bok i serien om de syv søstre. I denne romanen får vi en fantastisk og uforglemmelig avslutning og alt vil bli avslørt.

Paris, 1928

En gutt blir funnet, forkommet og døden nær, og en vennlig familie tar ham til seg. Den stille, talentfulle gutten blomstrer i sitt nye hjem, og familien gir ham et bedre liv enn han noen gang kunne ha drømt om.

Etter hvert som han vokser opp til en ung mann – som forelsker seg og blir student ved det prestisjetunge Conservatoire de Paris – hender det at han nesten glemmer fortidens redsler og løftet han har gitt. Men over hele Europa vokser ondskapen, og ingen kan føle seg trygge. I sitt hjerte vet han at den dagen vil komme hvor han må flykte igjen.

 

Egeerhavet, 2008

De syv søstrene er samlet for første gang om bord på Titanen for å ta et siste farvel med den gåtefulle faren de elsket så høyt.

Til alles overraskelse har Pa Salt valgt å gi ledetråden til fortiden deres til 'den savnede søsteren'. Men for hver sannhet som avsløres, dukker det opp nye spørsmål. Søstrene må etter hvert innse at deres elskede far var en mann de knapt kjente. Og enda mer sjokkerende; at Pa Salts hemmeligheter fortsatt kan få konsekvenser for dem i dag.

Atlas - historien om Pa Salt spenner over et helt liv med kjærlighet og tap, den krysser grenser og hav og fører serien De syv søstre frem til en fantastisk, uforglemmelig avslutning.

 

Boken er ført i pennen av Harry Whittaker, sønn av Lucinda Riley som døde i 2021. Lucinda Riley har solgt over 50 millioner bøker verden over.

 

Boken kan du kjøpe her.