Vi lover deg oppslukende virkelighetsflukt med bøkene fra den prisvinnende forfatteren Taylor Jenkins Reid. Alle hennes bøker er et gigantisk TikTok-fenomen og hun er uten tvil lesernes favorittforfatter verden over, og en av de mest populære forfatterne her i Lesepause.

Malibu brenner av Taylor Jenkins Reid (Heftet)

Den perfekte sommerboken

Malibu brenner

Malibu brenner er kåret til en av ÅRETS BESTE BØKER. Her får du 461 sider med ren fornøyelse og den perfekte sommerboken!

Dette er en fullstendig oppslukende fortelling om familiebånd og styrken til å frigjøre seg. Fire berømte søsken skal arrangere århundrets fest. I løpet av det døgnet vil livene deres endre seg for alltid.

Innen midnatt vil festen komme helt ut av kontroll. Når morgenen gryr, vil herskapshuset ha gått opp i flammer. Men før den første gnisten tennes på morgenkvisten, vil alkoholen flyte, musikken vil spille og kjærligheten og hemmelighetene som formet denne familien vil boble opp til overflaten.

 

 Nina Riva våknet selv uten å åpne øynene.

 Langsomt kom bevisstheten krypende innover henne, som om den innvarslet morgenen på varsomt vis. Hun lå i sengen og drømte om surfebrettet hun lå på ute i vannet, før hun kom på virkelighetens verden igjen – og hvordan hundrevis av mennesker kom til å innta hjemmet hennes om litt over tolv timer. Etter hvert som hun våknet, slo det henne nok en gang at alle som kom i kveld, visste om ydmykelsen hun var blitt utsatt for. Hun ynket seg ved tanken, orket ikke så mye som å titte gjennom øyenvippenes slør.

 

Dette er sommerens må-leses roman! Ren fornøyelse og den komplette virkelighetsflukt – det er bare å glede seg!

Boken kan du kjøpe her

 

Evelyn Hugos syv ektemenn av Taylor Jenkins Reid (Heftet)

Over 1,5 millioner solgte bøker

Evelyn Hugos syv ektemenn

Historien om Evelyn Hugo er en fascinerende roman om kjærlighet, glamour og berømmelsens pris, og den er like fortryllende og vakker som en Hollywood-film. Fullstendig forheksende!

Monique har det ikke så bra for tiden. Ektemannen har forlatt henne, og karrieren som reporter har gått i stå. Da den glamorøse Hollywood-stjernen Evelyn Hugo kontakter henne og vil at Monique skal skrive ned hennes livshistorie, kunne ingen blitt mer overrasket enn Monique selv. Hvorfor har Evelyn Hugo valgt henne? Fast bestemt på å redde sin karriere treffer hun skandaledronningen og hører henne fortelle om livet sitt, fra Los Angeles på 50-tallet og helt frem til hun valgte å forlate rampelyset på slutten av 80-tallet.

 

«Ålreit,» sier jeg. «Så vis meg ditt sanne jeg, da. Så skal jeg sørge for at hele verden skjønner hvem du er.»

Evelyn ser på meg og trekker flyktig på smilebåndet. Jeg skjønner at jeg har sagt det hun ville høre. Og heldigvis mente jeg det jeg sa.

«La oss gå kronologisk til verks,» sier jeg.

«Fortell meg mer om Ernie Diaz, din første ektemann, han som fikk deg ut av Hell’s Kitchen.»

«OK,» sier Evelyn og nikker. «Vi kan like gjerne begynne med det.»

 

Mens Evelyn forteller om skruppelløse ambisjoner, uventede vennskap, og en stor, forbudt kjærlighet, begynner Monique å utvikle et sterkt bånd til skuespillerinnen. Men samtidig som deres vennskap vokser seg sterkere, innser Monique at det faktisk var en grunn til at Evelyn tok kontakt med nettopp henne. Og at det kan komme til å knuse henne.

Du vil elske denne boken – på ordentlig. God lesepause!

Boken kan du kjøpe her

 

Daisy Jones & The Six av Taylor Jenkins Reid (Heftet)

En feelgoodroman av de sjeldne

Daisy Jones & The Six

Daisy Jones & The Six av Taylor Jenkins Reid er fortellingen om bandets fremgang og dramatiske fall på toppen av berømmelsen. Det er en omveltende kjærlighetshistorie og et ikonisk portrett av et av 70-tallets fremste (men aldri eksisterende) rockeband.

Alle var der. Alle husker det forskjellig.

I en periode var Daisy Jones & The Six overalt. Deres album ble spilt på alle klubber, de solgte ut konserter over hele verden, og musikken deres definerte en æra. Men plutselig, den 12. juli 1979, splittet bandet opp. Uten at noen fikk vite hvorfor. Før nå.

De var elskere og venner, brødre og rivaler. Rockebandet The Six klarte knapt å forstå hvilket hell de hadde før alt tok slutt. Dette er deres berettelse om hvordan det hele begynte, og om de ville nettene som fulgte.

Men bandmedlemmene husker sannheten ulikt. Det eneste samtlige er enige om, er at ingenting var det samme etter at Daisy Jones klatret barføtt opp på scenen på The Whisky.

Å skape musikk handler aldri bare om musikken. Og iblant kan det være vanskelig å skille mellom lydbølger og følelser.

Daisy Jones & The Six er en eksplosiv, vakker og forførende roman – og finnes nå også som TV-serie på Amazon Prime. Vi lover deg at dette er en roman du aldri ønsker skal ta slutt – god lesepause!

Boken kan du kjøpe her

 

Emmas valg av Taylor Jenkins Reid (Heftet)

En kjærlighetsroman som vil ta pusten fra deg

Emmas valg

Emmas valg er en kjærlighetsroman som vil ta pusten fra deg. Du vil sitte på nåler mens du venter på å finne ut hvem Emma vil gi sitt hjerte til.

 

«Hallo?» sier jeg i det jeg tar telefonen. Sam har snudd seg for å se på meg, og snart har foreldrene mine gjort det også. 

«Emma?» Stemmen jeg hører i telefonen, er en jeg ville kjent igjen hvor som helst og når som helst – en stemme som snakket til meg dag inn og dag ut i mange år. En stemme jeg trodde jeg aldri ville få høre igjen, en som jeg ikke er klar for å tro at jeg hører nå.  

Mannen jeg elsket fra jeg var sytten. Mannen som gjorde meg til enke […]

«Emma,» sier Jesse. «Det er meg. Jeg lever. Kan du høre meg? Jeg kommer hjem.»

 

Midt i tjueårene gifter Emma Blair seg med ungdomskjæresten Jesse. Sammen reiser de verden rundt og griper alle muligheter livet byr på. Lykken smiler til dem, men på deres første bryllupsdag forsvinner Jesse i en helikopterulykke over Stillehavet. Plutselig er han borte for alltid, og Emma står igjen alene. Ensom og fortvilet flytter hun tilbake til hjembyen og foreldrene.

En dag treffer hun barndomsvennen Sam, og sakte, men sikkert forelsker hun seg på nytt. Det føles som om kjærligheten har gitt henne en ny sjanse.

Men så dukker Jesse opp igjen. Han er i live, og i alle disse årene har han forsøkt å finne tilbake til Emma. Med én ektemann og én forlovede må Emma finne ut hvem hun er og hva hun vil, samtidig som hun desperat prøver å beskytte de to mennene hun elsker.

Emma vet at hun må lytte til hjertet sitt. Hun er bare ikke sikker på det hva det prøver å fortelle henne.

Boken kan du kjøpe her

 

Bøkene kan du også kjøpe i din nærmeste bokhandel.

 

LES MER AV DET DU ELSKER!

Liker du disse bøkene? Da anbefaler vi deg å bli abonnent på Lesepause BookTok og få pocketnyheter som disse rett hjem i postkassen. Vi gjør det enklere for deg å lese mer av det du du elsker!

Les mer om Lesepause BookTok her