Sommeren er den perfekte tiden for å slappe av med en spennende krimbok, og vi vil anbefale fire krimbøker du bør legge til i sommerlesningen din. Dette er besettende lesning fra verdens bestselgende spenningsforfattere og perfekt for deg som liker psykologiske thrillere. Dette er nyheter rett i pocket, som passer perfekt i kofferten eller strandbagen.

Jentene i parken av Lisa Jewell (Heftet)Jentene i parken

av Lisa Jewell

Hva hendte i parken? Du bor ved en vakker park, en oase i storbyen London, der barna dine kan løpe fritt, inn og ut hos naboene. Du har kjent naboene i årevis, og du stoler på dem. Du tror at barna dine er trygge. Men er de egentlig det?

Dette er thrillerdronningen Lisa Jewell på sitt beste.

Boken kan du kjøpe her

Tvillingsøsteren av Sally Hepworth (Heftet)Tvillingsøsteren

av Sally Hepworth

Alle har en mørk side. I Tvillingsøsteren spinner Sally Hepworth et nett som trekker til seg og fanger deg som leser. Dette er et skremmende, men samtidig rørende psykologisk drama.

Boken kan du kjøpe her

 

 

Hushjelpen av Freida McFadden (Heftet)Hushjelpen

av Freida McFadden

Hushjelpen er en intens, nervepirrende, overraskende og fengslende psykologisk thriller som får det til å gå kaldt nedover ryggen på leseren.

Den nye store thrillerforfatteren Freida McFadden begeistrer lesere verden over. Boken er foreløpig solgt til 31 land, og filmrettighetene er sikret.

Boken kan du kjøpe her

Den som er skyldig av Sandie Jones (Ebok)Den som er skyldig

av Sadie Jones

Dette er en eksplosiv, psykologisk thriller hvor det viser seg at det å trekke for raske slutninger kan utgjøre forskjellen mellom liv og død.

Boken kan du kjøpe her

 

 

 

 

Disse fire krimbøkene vil garantert gi deg en spennende leseopplevelse i sommer – god lesepause!

 

Bøkene kan du også kjøpe i din nærmeste bokhandel.