Evelyn Hugos syv eketemenn av Taylor Jenkins Reid_Lesepause_Booktok

Historien om Evelyn Hugo, skrevet av Taylor Jenkins Reid, er like fortryllende og vakker som en Hollywood-film. En fascinerende roman om kjærlighet, glamour og berømmelsens pris – fullstendig forheksende. Du vil elske denne boken. På ordentlig.

En fascinerende roman om kjærlighet, glamour og berømmelsens pris.

       - EMILY GIFFIN, FORFATTER

 

«Ålreit,» sier jeg. «Så vis meg ditt sanne jeg, da. Så skal jeg sørge for at hele verden skjønner hvem du er.»
Evelyn ser på meg og trekker flyktig på smilebåndet. Jeg skjønner at jeg har sagt det hun ville høre. Og heldigvis mente jeg det jeg sa.
«La oss gå kronologisk til verks,» sier jeg.
«Fortell meg mer om Ernie Diaz, din første ektemann, han som fikk deg ut av Hell’s Kitchen.»
«OK,» sier Evelyn og nikker. «Vi kan like gjerne begynne med det.» Mens Evelyn forteller om skruppelløs ambisjon, uventet vennskap, og en stor, forbudt kjærlighet, begynner Monique å utvikle et sterkt bånd til skuespillerinnen. Men samtidig som deres vennskap vokser seg sterkere, innser Monique at det faktisk var en grunn til at Evelyn tok kontakt med nettopp henne. Og at det kan komme til å knuse henne.

....

Jeg sa: «Plager det deg ikke? At ektemennene dine skapte så store overskrifter, at de ble nevnt i så mange sammenhenger, slik at de nærmest endte opp med å overskygge både deg og arbeidet ditt? At alt folk snakker om når de kommer inn på deg, er de syv ektemennene til Evelyn Hugo?»
Og svaret jeg fikk, var Evelyn på sitt mest typiske.
«Nei,» sa hun. «Fordi de bare var ektemenn. Det er jeg som er Evelyn Hugo.»