Ali Hazelwood_Kjærlighetshypotesen

Kjærlighetshypotesen er smart, sexy og morsom. Dette må være årets chicklit som du bare må lese!

Olive Smith er doktorgradsstudent og står overfor et gjennombrudd i kreftforskningen. Hun foretrekker lange dager i laboratoriet fremfor faste forhold som man aldri kan være sikker på utfallet av. Hennes beste venninne Ahn er derimot blitt forelsket i en fyr Olive nylig hadde et kort forhold til. Hvordan kan hun overbevise venninnen om at hun er kommet over ham, og ikke er ensom og alene?

Olive får panikk og kysser den første mannen hun ser. Han er ingen ringere enn Adam Carlsen, universitetets unge, fremadstormende professor, kjent for å være en tyrann. Men Adam er ikke sånn mot Olive, og han er villig til å innlede et liksom-forhold med henne, for at alle skal tro at de er sammen. Men da eksperimentet tar en vending som setter både forskningen og omdømmet hennes på spill, går det opp for Olive at det er enkelt nok å sette opp hypoteser om kjærlighet, så lenge hun ikke trenger å legge sitt eget hjerte under mikroskopet.

 

Plutselig innså hun hva hun faktisk hadde gjort. Hun hadde bare kysset en tilfeldig mann, en mann som også tilfeldigvis var instituttets mest ubehagelige. Hun hadde mistolket et fnys for et ja, mer eller mindre overfalt ham i gangen, og nå sto han og stirret på henne på en rar, avventende måte. Så stor og konsentrert og nær henne og …

 

Dette er en romantisk bok - en deilig virkelighetsflukt for deg som elsker romancebøker på norsk.  

 

Se flere bøker fra Lesepause her