Malibu brenner_Taylor Jenkins Reid

Malibu brenner er kåret til en av ÅRETS BESTE BØKER og kommer nå endelig på norsk. Gjør deg klar for 461 sider med ren fornøyelse!

Dette er en fullstendig oppslukende fortelling om familiebånd og styrken til å frigjøre seg. Fire berømte søsken skal arrangere århundrets fest. I løpet av det døgnet vil livene deres endre seg for alltid. Innen midnatt vil festen komme helt ut av kontroll. Når morgenen gryr, vil herskapshuset ha gått opp i flammer. Men før den første gnisten tennes på morgenkvisten, vil alkoholen flyte, musikken vil spille og kjærligheten og hemmelighetene som formet denne familien vil boble opp til overflaten ...

 

Taylor Jenkins Reid triumferer med Malibu brenner.

       - ASSOCIATED PRESS

 

Nina Riva våknet selv uten å åpne øynene. Langsomt kom bevisstheten krypende innover henne, som om den innvarslet morgenen på varsomt vis. Hun lå i sengen og drømte om surfebrettet hun lå på ute i vannet, før hun kom på virkelighetens verden igjen – og hvordan hundrevis av mennesker kom til å innta hjemmet hennes om litt over tolv timer. Etter hvert som hun våknet, slo det henne nok en gang at alle som kom i kveld, visste om ydmykelsen hun var blitt utsatt for. Hun ynket seg ved tanken, orket ikke så mye som å titte gjennom øyenvippenes slør.

 

Se flere bøker fra Lesepause her