Bryllupsreise på liksom Christina Lauren Lesepause BookTok

Hvor stor forskjell er det egentlig på hat og kjærlighet? Bryllupsreise på liksom er en sexy og utrolig morsom romantisk komedie.

Olive er alltid uheldig. Hvis noe kan gå galt, går det galt. Tvillingsøsteren Amy derimot, er verdens lykkeligste. Hun har funnet sin drømmemann og skal ha sitt livs eventyrbryllup – og det er selvfølgelig et mareritt for Olive. Hun er oppriktig glad på søsterens vegne og vil gjerne være hennes forlover, men brudgommens forlover, Ethan, er den mest usympatiske mannen du kan tenke deg – og ham må hun samarbeide med.

Bryllupet er så storslått og vakkert som et bryllup kan bli, men kort tid etter middagen ligger hele selskapet slått ut med matforgiftning – bortsett fra Olive og Ethan. De var de eneste som ikke rørte buffeten, og de er de eneste som kan benytte seg av den fantastiske bryllupsreisen brudeparet ikke makter å dra på.

Avtalen er å holde seg lengst mulig unna hverandre, men idet de ankommer Hawaii og luksushotellet, rotes de opp i forviklinger der de ender opp med å late som om de er et par. Et forelsket, nygift par på bryllupsreise, faktisk. Jo nærmere de kommer hverandre, jo sterkere blir følelsene på godt og vondt. Tenk deg tidenes bryllupsreise … med den personen du hater mest av alt og alle.

 

Se flere bøker fra Lesepause her