Boken Kjærlighet på hjernen på turkis bakgrunn

Opplev den magiske kjærligheten med Kjærlighet på hjernen av Ali Hazelwood! Dette er en hjertevarm og følelsesladet roman som vil etterlate deg med kjærlighet på hjernen!

Bee Köningswasser lever livet sitt etter én enkel regel: Hva ville Marie Curie gjort? Hvis NASA hadde tilbudt henne en lederstilling på et prestisjefylt forskningsprosjekt, ville Marie takket ja uten å nøle. Opplagt. Men så har heller ikke den moderne fysikkens mor vært nødt til å jobbe sammen med Levi Ward.

Jo da, Levi er tiltrekkende på en høy og mørk måte, og ja, han reddet henne som en ekte romantikkhelt da hun hadde et uhell i laben den første dagen. Men Levi var tydelig på hva han følte for Bee da de studerte sammen, og det er tydelig at ingenting har endret seg der. Levi avskyr henne.

Nå er laboratorieutstyret hennes forsvunnet, de mannlige kollegene motarbeider henne, og Bee er i ferd med å klikke. Og kan det stemme at Levi har begynt å oppføre seg mer som en venn enn en fiende? Hun aner ikke hvem hun kan stole på, og snart må hun innse at spørsmålet ikke er hva Marie Curie ville gjort, men hva Bee Köningswasser har tenkt å gjøre.

Kjærlighet på hjernen er en uforglemmelig og vittig romantisk roman.