Kjærlighet og andre ord er en levende kjærlighetshistorie som vil få alle og enhver til å tro på kjærlighet igjen. Den er romantisk, med dampende hete øyeblikk og hjerteskjærende avsløringer ...

Møt Macy - verdens lykkeligste kvinne! Ikke bare elsker hun jobben som barnelege, men hun skal også gifte seg med den snilleste mannen som finnes og bli stemor til hans bedårende, lille datter. Alt er akkurat slik Macy vil ha det – behagelig og problemfritt – helt til et tilfeldig møte endrer alt. For plutselig står han der i kaffebaren – Macys tapte kjærlighet. Gutten hun elsket over alt på jord, men som såret henne på det dypeste. Han er ingen gutt lenger, nå har han blitt en ordentlig mann. Høy, bredskuldret og helt uimotståelig. Men det er bare å holde seg unna, er det ikke?

 

Jeg svelger ned en kjempestor klump i halsen. «Gjorde du det slutt med henne i går kveld?» Han nikker, leker med servietten sin og takker servitrisen med lav røst mens hun setter maten på bordet. Når hun har gått, innrømmer han med lav stemme: «Det er du som er mitt livs store kjærlighet. Jeg trodde at jeg før eller siden ville legge det bak meg, men da jeg så deg i går …» Han rister på hodet. «Jeg kunne ikke dra hjem til en annen og late som om jeg elsker henne av hele meg.»

Kvalmen bølger over meg. Jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg skal tolke den tunge følelsen i brystet. Er det det at jeg kjenner meg så inderlig igjen i det han sier, men er langt feigere enn ham? Eller er det det stikk motsatte – at jeg har beveget meg videre, funnet noen, og ikke vil at Elliot skal trenge inn i det enkle, trygge livet mitt?

 

Sylskarpt presist om følsomhet i kjærligheten og ved sorg, og de gir oss en forrykende ekte fortelling om hva som må til for å finne seg selv både i kjærligheten og som menneske.

       - ENTERTAINMENT WEEKLY

 

Forfatterduoen bak pseudonymet Christina Lauren er elsket av lesere over hele verden, og med BookTok blir flere og flere hekta på de fantastisk morsomme, rørende og varme feelgoodromanene deres. De er hyllet av kritikere og har vunnet flere store priser for sitt forfatterskap.