Rødt, hvitt & kongeblått av Casey McQuiston er romanen som har tatt verden med storm! Den ble kåret til "Årest beste romance" og "Årets beste debut" i Goodreads Choice Awards. Dette er en fengslende kjærlighetshistorie som utfordrer på alle plan. Hva skjer når den sjarmerende og intelligente Alex, sønnen til USAs president, forelsker seg hodestups i prinsen av Wales?

Presidentsønnen Alex, hans fryktløse søster og visepresidentens geniale barnebarn Nora utgjør sammen den perfekt trio i Det hvite hus. Dette er en del av strategien til hans mor, president Ellen Claremont. Men det blir også problematisk – spesielt når bilder av Alex i en konfrontasjon med hans evige rival, prins Henry, lekker til tabloidene under en kongelig bryllupsseremoni og truer de amerikansk-britiske relasjonene.

For å begrense skaden, må de iscenesette et falskt vennskap mellom førstesønnen Alex og prinsen. Alex har allerede nok å hanskes med, som morens blodtørstige motstandere og sine egne politiske ambisjoner, og er i utgangspunktet negativ til forslaget. Etterhvert viser det seg at under sjarmørprinsen Henrys litt overlegne fasade skjuler det seg en bløthjertet eksentrisk person med tørrvittig sans for humor og flere demoner som hjemsøker ham.

Når presidenten starter sin gjenvalgskampanje, er Alex i et hemmelig forhold til Henry. Dette forholdet kan potensielt skade kampanjen, og rokke ved begge nasjonene. Henry utfordrer Alex på alt han trodde han visste: Hva er det verdt å ofre? Hvordan kan man gjøre så mye godt som mulig? Og, viktigst av alt, hvordan vil historien huske deg?

Rødt, hvitt & kongeblått er en romantisk komedie full av kjærlighet, politikk og selvoppdagelse.