Hva skjer når kjærlighet tar slutt? Året uten deg av Taylor Jenkins Reid er en berikende feelgoodroman om kjærlighet, valg og forpliktelser.

Lauren og Ryan er stormende forelsket idet de gifter seg, men flere år senere er forholdet betraktelig kjøligere. I håp om å redde ekteskapet legger de en uvanlig plan: De skal bo hver for seg i ett år, og ikke ha noen som helst kontakt. Utover det, er det ingen regler … Vil kjærligheten overleve, og vil de to som en gang var så forelsket klare å finne tilbake til hverandre?

Dette er en fortelling om hva som skjer når kjærligheten tar slutt. Når du ikke lenger holder ut å bo sammen med den som du en gang elsket. Og om hvordan et ungt par prøver å finne ut av hva et lykkelig samliv egentlig handler om.

 

Oppløftende og brutalt ærlig – denne må du lese!

       - RT BOOK REVIEWS

 

Hver side i denne hjerteskjærende, ærlige kjærlighetsromanen er en reise gjennom følelser og spørsmål. Vil Lauren og Ryan finne veien tilbake til hverandre eller vil de oppdage at det å leve fra hverandre lærer dem mer om seg selv enn og hva de virkelig ønsker at det gjorde? Taylor Jenkins Reid er en forfatter som er utrolig dyktig til å skrive om livet og kjærligheten.

 

    Han løp mot meg, slapp bagen og løftet meg opp. Han
svingte meg rundt og holdt meg fastere enn noen noen gang
hadde holdt meg før. Og jeg var like lettet over å se ham igjen som jeg
hadde vært knust for å ta farvel i Kansas.
    Han satte meg ned og tok ansiktet mitt mellom hendene
sine. Så kysset han meg. Etter en lang stund åpnet jeg øynene
mine og oppdaget en dame med barn som sto og kikket på oss.
Jeg møtte tilfeldigvis blikket hennes. Hun smilte til meg, før hun
så sjenert vekk. Uttrykket i ansiktet hennes fortalte meg at
hun hadde vært meg en gang.

 

Året uten deg ser på kjærlighetens begynnelse og slutt på en elegant og rørende måte. Dette er historien om to mennesker som elsker hverandre. Hvordan kan noe som i utgangspunktet var så vakkert, bli så uendelig trist? Dette er en kjærlighetsroman om følelser, lojalitet og forpliktelser – elegant og rørende om et ønske om å finne ekte kjærlighet.

Boken kan du bestille her