Et siste stopp er en kjærlighetsroman som både er hjertevarmende og svimlende sexy.

August er 23 år da hun flytter til New York for å komme vekk fra alt. Hun får jobb på Billy’s Pancakes og flytter inn i et kollektiv, men føler seg likevel ensom. En dag møter hun en jente på T-banen. Jane har svart, kort hår og skinnjakke, og er den vakreste jenta August noensinne har sett. Men hun er et mysterium. Hun hevder at hun kommer fra 1970-tallet, og at hun bare husker navnet sitt fordi det er skrevet på innsiden av jakken. Hun sier også at det er umulig for henne å gå av T-banen. Hvordan kan August og Jane da få en fremtid sammen?

 

Oppslukende romantikk fylt med både humor og hjerte.

       - TIME MAGAZINE

 

Et siste stopp er en NEW YORK TIMES og USA TODAY BESTSELGER. Den er også nominert til Goodreads Choice Awards for BEST ROMANCE.

 

Postet 3. november 2007

Søte jente på Q-banen mellom Church Av & King’s Highway (Brooklyn)

Hei, hvis du leser dette. Vi satt begge på Q-banen mot Manhattan. Jeg satt overfor deg. Du hadde på deg en skinnjakke og røde hi-top Converse-sko og lyttet til noe med hodetelefoner. Jeg hadde på meg et rødt skjørt og leste en pocketbok med tittelen Sputnik Sweetheart. I går kveld, 2. november, rundt klokken 20.30, smilte du til meg slik at jeg mistet boken, og du begynte å le, men ikke på en slem måte. Jeg gikk av på King’s Highway. Jeg håper inderlig at du leser dette. Jeg tenker på deg hele tiden.

 

August kan aldri ta Q-banen igjen.

Hun kan ikke tro at hun ba ut Jane. Jane. Den alltid smilende og T-banefestende Jane, som antakelig er en pokkers poet eller en motorsykkelmekaniker. Hun gikk antakelig hjem den kvelden og satte seg i en bar med sine like heite motorsykkelpoetvenner og snakket om hvor rart det var at den rare jenta på T-banen ba henne ut, og deretter gikk hun til sengs med sin enda heitere jentekjæreste og hadde deilig, tilfredsstillende og ikke det minste klønete sex med noen som ikke er en deprimert tjuetre år gammel jomfru. Når morgenen kommer, vil de stå opp og lage sin kule og sexy etter-sex-toast og drikke sin veltilpassede kaffe og gå videre i livet, og til slutt, etter at August har holdt seg unna Q-banen lenge nok, vil Jane glemme at hun noensinne møtte August.

 

 

Et siste stopp er en roman om identitet, kjærlighet og tilhørighet – skrevet med varme og humor.

Forfatter Casey McQuiston står bak suksessen Rødt, hvitt & kongeblått, #RedWhiteAndRoyalBlue, som også er en Amazon Prime-film.


#OneLastStop #EtSisteStopp #BookTok #Lesepause