Ni dagers lykke av bestselgerforfatter Taylor Jenkins Reid er rørende, vidunderlig og til tider hjerteskjærende.

«Har du hørt om supernovaer? De lyser sterkere enn noe annet på himmelen, og så dør de ut veldig raskt. Jeg liker å tenke at du og Ben var slik … I løpet av den korte tiden hadde dere mer lidenskap enn mange får i løpet av et helt liv.»

Elsie og Ben møtes i en pizzasjappe – og opplever kjærlighet ved første blikk. De blir kjærester, forlovet og gift på rekordtid. Men bare ni dager etter bryllupet dør Ben i en ulykke. Elsie forstår ikke hvordan hun skal leve videre, og midt i sorgen treffer hun Susan for første gang – svigermoren hun aldri har møtt, og som ikke engang vet at sønnen giftet seg før han døde.

 

 Jeg føler meg fyllesyk da jeg våkner. Som jeg gjør hver morgen, strekker jeg ut hånden for å gripe Bens, men sengen er tom. Et øyeblikk  tenker jeg han må være på badet eller gått for å lage frokost, men så husker jeg. Fortvilelsen vender tilbake, blassere, men tykkere. Den svøper kroppen min som et teppe, tynger hjertet mitt som en stein. Jeg løfter hendene for å tørke bort tårene, men de kommer for raskt til at det monner. Jeg har tapt kampen før den begynte … 

 

Ni dagers lykke er en påminnelse om at det finnes flere veier til en lykkelig slutt. Boken er fantastisk fra begynnelse til slutt!

Boken kan du bestille her