Booktok

Abonnement på

BookTok

Sikre deg bøkene alle snakker om – bli abonnent og få BookTok rett hjem i postkassen! Dette er bøkene som lever lenge etter at siste side er lest. Unn deg selv en lesepause - BESTILL NÅ!

#lesepause #booktok #romancebooks #denfølelsen #bookhangover #booktoknorway

Hvis du ikke liker å lese, har du ikke funnet den riktige boken.

      - J.K. ROWLING

Du fortjener en pause!

Kjærlighet og andre ord

Kjærlighet og andre ord er en levende kjærlighetshistorie som vil få alle og enhver til å tro på kjærlighet igjen❤ Den er romantisk, med dampende hete øyeblikk og hjerteskjærende avsløringer ...

Møt Macy - verdens lykkeligste kvinne! Ikke bare elsker hun jobben som barnelege, men hun skal også gifte seg med den snilleste mannen som finnes og bli stemor til hans bedårende, lille datter. Alt er akkurat slik Macy vil ha det – behagelig og problemfritt – helt til et tilfeldig møte endrer alt. For plutselig står han der i kaffebaren – Macys tapte kjærlighet. Gutten hun elsket over alt på jord, men som såret henne på det dypeste. Han er ingen gutt lenger, nå har han blitt en ordentlig mann. Høy, bredskuldret og helt uimotståelig. Men det er bare å holde seg unna, er det ikke?

Vi elsker romance-bøker på norsk! Dette er en nydelig kjærlighetshistorie - god lesepause!

LES MER AV DET DU ELSKER

Christina Lauren

Christina Hobbs og Lauren Billings er to amerikanske venninner som samarbeider om å skrive storslåtte, romantiske feelgoodromaner under pseudonymet Christina Lauren.

Elsket av lesere verden over!

De begynte å skrive bøker sammen i 2010, og har til nå utgitt hele 30 feelgoodromaner. Mange av de har gått rett inn på den prestisjefulle New York Times-listen, og bøkene er oversatt til 30 ulike språk. To av de mest populære bøkene; Bryllupsreise på liksom og Da jeg hørte deg skal filmatiseres, og fansen er over seg av begeistring.

Bli abonnent – få gave*

Du fortjener en lesepause!

Et abonnement på Lesepause BookTok er enkelt!

Slik fungerer det:

  • Ingen bindingstid, du må kun kjøpe én månedens bok før du kan si opp abonnementet
  • Gratis* gave
  • Månedens bok koster kun kr 199, og sendes portofritt hjem til deg
  • Du kan når som helst pause neste bok i abonnementet
  • Nyhetsbrev på e-post om bøker i abonnementet og andre boktips

En lesepause er valgfritt, men vi anbefaler at du prøver.

*Du betaler kun porto for gaven.