Booktok

Abonnement på

BookTok

Sikre deg bøkene alle snakker om – bli abonnent og få BookTok rett hjem i postkassen! Dette er bøkene som lever lenge etter at siste side er lest. Unn deg selv en lesepause - BESTILL NÅ!

#lesepause #booktok #romancebooks #denfølelsen #bookhangover #booktoknorway

Hvis du ikke liker å lese, har du ikke funnet den riktige boken.

      - J.K. ROWLING

Du fortjener en pause!

Da jeg hørte deg

Da jeg hørte deg er en magisk kjærlighetshistorie som har sjarmert lesere verden over. Møt Holland, en kvinne som er hodestups forelsket!

Drømmemannen i historien har mykt, rufsete hår og en uimotståelig evne til å forføre med vakre melodier på gitaren. Musikken hans virker som om den kun er for Holland.

Men kjærligheten er ikke uten utfordringer. Drømmemannen vet ikke hvem Holland er, og hun går daglig forbi ham på en travel t-banestasjon i New York uten å bli lagt merke til. Inntil en skjebnesvanger kveld da alt endrer seg.

Dette er en feelgoodroman om mer enn bare forelskelse; den utforsker forventninger, vennskap, familie og kjærlighetens styrke. Du vil kjenne sommerfuglene flakse i magen, hjertet dunke ekstra hardt, og verden blir nyansert i rosa. En perfekt bok for oss som elsker romancebøker på norsk.

God lesepause!

#BookTok #DaJegHørteDeg #Lesepause

LES MER AV DET DU ELSKER

Christina Lauren

Elsket av lesere verden over!

Christina Hobbs og Lauren Billings er to amerikanske venninner som samarbeider om å skrive storslåtte, romantiske feelgoodromaner under pseudonym Christina Lauren. Mange av bøkene har gått rett inn på den prestisjefulle New York Times-listen, og bøkene er oversatt til 30 ulike språk.

Christina Lauren er hyllet av kritikere og har vunnet Seal of Excellence og Book of the Year fra RT Magazine, blitt en del av Library Reads Hall of Fame, blitt kåret til Amazons og Audibles Romance of the Year, i finale for Lambda Literary Award og vært nominert til flere Goodreads Choice Awards.

Bli abonnent – få gave*

Du fortjener en lesepause!

Et abonnement på Lesepause BookTok er enkelt!

Slik fungerer det:

  • Ingen bindingstid, du må kun kjøpe én månedens bok før du kan si opp abonnementet
  • Gratis* gave
  • Månedens bok koster kun kr 199, og sendes portofritt hjem til deg
  • Du kan når som helst pause neste bok i abonnementet
  • Nyhetsbrev på e-post om bøker i abonnementet og andre boktips

En lesepause er valgfritt, men vi anbefaler at du prøver.

*Du betaler kun porto for gaven.