Den lille bokens hemmeligheter av Tracy Rees

Den lille bokens hemmeligheter av Tracy Rees er en nydelig feelgoodroman om å finne sin plass i verden og lære å elske igjen. Romanen er perfekt for alle som liker Jojo Moyes og Cecilia Ahern.

Med denne boken bekrefter Tracy Rees nok en gang at hun er en forfatter som aldri skuffer. Nydelige karakterer, en sterk heltinne, mystikk og drama. I feelgoodsjangeren føyer denne romanen seg inn blant de aller beste!

 

Jeg elsket denne boken. Leste den i ett strekk. Kunne ikke legge den fra meg.

      - BOBS AND BOOKS

 

Da Gwens foreldre dør, flytter hun til tanten, som bor i en landsby i Kent. Den første tiden er hun nedfor og usikker på hva hun skal gjøre med livet sitt. Men da hun en søndag besøker kirken og får vite at den må stenge fordi det vil koste for mye å reparere taket, får hun en idé. Gjesteboken er full av hilsener fra besøkende som elsket den nydelige kirken. Kanskje hun kan kontakte dem og samle inn penger til renoveringen?

Hun trodde hun skulle holde på med dette alene, men en annen frivillig, den unge mannen Jarvis, melder seg. Mens de går gjennom gjesteboken sammen, blir Gwen overrasket over hvor mye denne oppgaven betyr for henne. Flere av dem hun får kontakt med avslører hendelser fra fortiden, og det viser seg snart at Jarvis har sine egne grunner for å hjelpe henne.
 

Se flere bøker fra Lesepause her