En rusletur langs stranden av Debbie Macomber

En rusletur langs stranden er en rørende roman om to søstre som må støtte hverandre, og stole på kjærlighetens forløsende kraft.

Søstrene Lakey er fullstendig ulike. Etter at moren deres døde og faren hadde mer enn nok med å sørge, måtte storesøsteren Willa oppdra Harper og broren Lucas. Senere, som voksen, satte hun livet sitt på vent for å støtte Harper gjennom en vond sykdomstid.

Harper har heldigvis blitt bedre, søstrene har flyttet sammen, og Willa har forfulgt drømmen om å åpne sin egen kafe. Slik får hele samfunnet Oceanside nyte av den gode omsorgen hennes.

 

Ny fulltreffer fra Macomber... en overraskende alvorspreget, men også oppløftende kjærlighetsfortelling.

       - PUBLISHERS WEEKLY

 

Harper, derimot, er alltid på vei et sted. Etter sykdommen har hun fått et nytt syn på livet. Hun vil ikke gå glipp av en eneste dag. Da hun forteller at hun vil bestige Mount Rainier, frykter Willa at hun presser seg for hardt. Men Harper ber Willa om å slutte å engste seg og heller gjøre noe litt vågalt selv – som å gi den kjekke stamkunden på kafeen hennes en sjanse.

Sean O’Malley er en frilansfotograf og reiser på oppdrag over hele verden. Han er både interessant og sjarmerende, og følelsene Willa får for ham gjør henne både oppspilt og engstelig. Hun liker ikke å ta sjanser, er det verdt å risikere et knust hjerte?

 

Se flere bøker fra Lesepause her