Solskinn og havbris

Kan en etterlengtet pause endre hele livet ditt? Solskinn og havbris er en frisk og lys sommerfortelling, en skikkelig deilig virkelighetsflukt!

Carole Matthews bøker er en oase i hverdagen – som gjør deg varm i hjertet og glad i sjelen.

Jodie Jackson trenger å komme vekk fra alt og alle, og reiser fra hele livet sitt i London. Forhåpentligvis vil litt tid på brorens husbåt hjelpe henne til å komme seg ovenpå igjen.

 

Et friskt streif av sommer!

       - BEST

 

Utdrag fra boken:

Jeg liker det jeg ser. Her kan jeg absolutt trives – å si være lykkelig ville være å strekke det for langt. Jeg kan ikke akkurat si at jeg føler meg noe bedre eller lysere til sinns, men noe av vekten som har tynget hjertet og hodet mitt, har utvilsomt lettet litt for et øyeblikk. Kanskje det er det sjølufta og noen velplasserte designermøbler kan utrette. Jeg har ikke bodd alene på mange år, og det føles rart å være helt for meg selv uten noe personlig som tilhører andre mennesker i huset – eller båten i dette tilfellet. Jeg hører lyden av bølger som slår mykt mot skroget. Det er beroligende, nesten hypnotisk. Kanskje jeg kan lære å leve igjen her. Gudene må vite at den totale ensomheten er tiltrekkende.

 

Se flere bøker fra Lesepause her