For alle vinder av bestselgerforfatter Kristin Hannah er en episk roman om kjærlighet, heltemot og håp. Med depresjonen i Nord-Amerika som bakteppe møter vi Elsa Martinelli, som må slåss for familiens overlevelse.

For alle vinder er et dramatisk mesterverk, et uforglemmelig portrett av USA og den amerikanske drømmen, sett gjennom øynene til en av de ukuelige kvinnene hvis mot og offer skal komme til å definere en generasjon. Boken er en av årets store historiske romaner i USA, med handling fra 1920 og 1930-tallets Texas og California.

 

En av de historiske romanene vi gleder oss mest til i 2021.

       - OPRAH MAGAZINE

 

Texas 1934: En ekstrem tørke holder på å ødelegge prærien. Bøndene står på for å redde levebrødet sitt mens avlingene trues av vannmangel, og voldsomme sandstormer truer med å begrave dem alle. I disse usikre og farlige tidene må hovedpersonen Elisa Martinelli, som så mange av sine naboer, ta et vanskelig valg: Slåss for jorden hun elsker, eller flytte vestover til California, på søken etter et bedre liv.

 

For alle vinder virker uhyggelig forutseende i 2021... Budskapet vekker kamplyst og håp. Vi er en nasjon som tåler en støyt. Vi har vært ute i hardt vær før, og det vil vi komme til å gjøre igjen. Vern om dine kjære.

       - ELIZABETH EGAN, NEW YORK TIMES

 

Boken gikk rett inn på 1. plass på både New York Times og USA Today sine bestselgerlister, og har blitt kåret til årets beste bok av medlemmene i Book of the Month. Den ble nr. 5 på Amazon sin liste over årets beste bøker. Temaene gjør den svært aktuell også i dag.

 

Boken kan du kjøpe her eller i en bokhandel nær deg.

God lesepause!