Drømmer du om å arve en vingård i Italia? Da er I skyggen av vinrankene, fra prisvinnende forfatter Julianne MacLean, en perfekt virkelighetsflukt for deg. Dette er en feelgoodroman som tar deg med på en storslått reise i kjærlighet, hemmeligheter, tap, lengsel og bedrag – og viktigst av alt: Den lærer oss om betydningen av familie.

I skyggen av vinrankene er en nydelig og fengende feelgoodroman om en kvinne som arver en vingård i Toscana – og de mystiske omstendighetene rundt en tragisk familiehemmelighet.

 

Frodige beskrivelser og fine detaljer gjør at du føler du puster inn den toscanske luften, og de dype røttene av sannhet og løgner får deg til å tenke over hva som er riktig og galt.

       - DONNA AWARD, FORFATTER

 

Hvis Fiona har lært noe i livet, er det hvordan man holder på en hemmelighet. Hun er den eneste som kjenner til den nå avdøde morens kjærlighetsaffære i Toscana tretti år tidligere, og hun er fast bestemt på å la det forbli slik – helt til den dagen en advokat tar kontakt med henne med sjokkerende opplysninger: Hennes biologiske far er død, og hun har arvet en vingård i Toscana.

Fiona reiser til Italia, der hele familien blir sjokkert over å få vite om hennes eksistens og vil gjøre alt i sin makt for å bestride testamentet. Samtidig begynner hun å finne ut mer om det som skjedde med moren hennes mange år tidligere, og om faren hun aldri kjente.

 

Den er fengende, følsom og svært romantisk – en vakker bok som vil knuse hjertet ditt. Jeg kunne ikke legge den fra meg.

       - AMANDA PROWSE, FORFATTER

 

Julianne MacLean har skrevet en hjertevarm feelgoodroman med en toscansk vingård som bakteppe, som vil få deg til å lengte til Italia og reflektere over veier du ikke tok. Nyt hver side, og bli med oss inn i herlige smaker og nydelig stemning fra Toscana.

 

Se flere bøker fra Lesepause her