Minneskrinet av Kathryn Hughes

Minneskrinet er en vakker, historisk roman fra Kathryn Hughes. Det er en uforglemmelig, rørende og tidløs fortelling om kjærlighet og krig, en leseglede du sent vil glemme. Likte du Nattergalen av Kristin Hannah, er dette boken for deg!

Jenny Tanner fyller 100 år den dagen hun åpner skrinet som inneholder hennes mest dyrebare minner. Blant dem en liten stein, en utskjæring, og et avisutklipp som hun nesten ikke orker å lese. Etter krigen la hun igjen en del av sitt hjerte i fjellandsbyen i Italia. Selv om det vil gjøre vondt, må hun tilbake dit – en siste gang.

 

Umulig å legge fra seg.

       - JENNY ASHCROFT, FORFATTER

 

Candice Barnes har hatt en vanskelig oppvekst og drømmer bare om en harmonisk fremtid med kjæresten sin. Da Candice får muligheten til å reise til Italia sammen med Jenny, vet hun ikke at denne reisen vil åpne øynene hennes for noe hun ikke har våget å se. Kanskje blir Jennys farvel en mulighet for henne til å starte på nytt?

 

En fascinerende fortelling med mange overraskelser og personer man blir glad i. Hughes er en dyktig historieforteller.

       - WOMAN'S WEEKLY

 

Dette er en vakker og hjerteskjærende kjærlighetshistorie fra andre verdenskrig. Noen forelskelser varer hele livet. Dette er ekte leseglede – Kathryn Hughes har skrevet en feelgoodroman som gjør deg varm innvendig!

 

Se flere bøker fra Lesepause her