Kristin Hannah fortryller lesere verden over med sine bøker. Romanen De hjemvendte er et dypt og realistisk blikk på hvordan et militært yrke påvirker en familie og et ekteskap, rett og slett nok en formidabel fortelling fra den prisbelønte forfatteren.

De hjemvendte er en roman om kjærlighet, tap, heltedåd, ære og håp. Alle ekteskap har et bristepunkt. Alle familier har sine sår. All krig har en pris.

 

Et hjerteskjærende portrett ...

      - PEOPLE MAGAZINE

 

I likhet med mange ektepar har Michael og Jolene Zarkades en slitsom hverdag med barn, karriere, regninger og oppgaver, og det mens deres tolvårige ekteskap er i ferd med å gå i oppløsning. Da Jolene attpåtil blir sendt ut i militært oppdrag og etterlater forsvarsadvokaten Michael hjemme, helt uten erfaring i å ta seg av de to døtrene, går alt fra vondt til verre.

 

…  kommer til å få mye oppmerksomhet, ikke bare fordi Kristin Hannah har så mange lesere, men også på grunn av det hjerteskjærende og aktuelle temaet.

      - BOOKLIST

 

Som mor er det tøft for Jolene å reise fra familien, men som soldat styres hun av plikten. I brevene hun sender hjem, later hun som at alt er i orden, for å skjerme familien. Men krigen kommer til å endre Jolene mer enn noen av dem kunne se for seg, og da tragedien inntreffer, må Michael kjempe sitt livs kamp for familien sin.

Denne boken er en emosjonell leseopplevelse som du ikke kommer til å glemme med det første!

 

Se flere bøker fra Lesepause her