Da jeg så deg en bok av Paige Toon

Bestselgerforfatter Paige Toon er tilbake med en oppløftende, romantisk, fengende og sexy feelgoodroman. Da jeg så deg vil gi deg den deilige lykkefølelsen du får etter en oppløftende leseopplevelse.

Da Hannah møter Sonny klarer hun ikke å motstå ham: Han er sexy og selvsikker, men bare på ferie i byen hennes. Egentlig er det greit, sier hun til seg selv, for hun er ikke interessert i et langvarig forhold. Sonny er heller ikke det. Men før de kommer så langt som til å kysse hverandre, får Sonny en beskjed som ryster ham dypt – og han kan ikke involvere seg med henne.

 

Utrolig morsom, fengende, sexy og varm, med karakterer som er så levende at du savner dem når boka er lest. Anbefales på det varmeste.

       - LUCY VINE, FORFATTER

 

Når det ikke er mulig med en kort affære en gang, blir de enige om at de kan være venner. Men temperaturen stiger og kjemien mellom dem viser ikke tegn til å kjøles ned. Er de for ødelagte til å finne kjærligheten? Og hvis de river ned veggen mellom dem, vil de like det som befinner seg på den andre siden?

Du kan stole på Paige Toon når du trenger en virkelighetsflukt!

 

Boken kan du kjøpe her