Sannhetens øyeblikk_Kristin Hannah

Kristin Hannah fortryller lesere verden over, og i Sannhetens øyeblikk briljerer den prisbelønte feelgoodforfatteren. Dette er en uforglemmelig feelgoodroman om sjalusi mellom søstre, bedrag, lidenskap og tilgivelse – og hva det betyr å være en familie.

Fengende og utfordrende feelgood

De tre søstrene Grey har alltid vært nære. Da moren døde og faren trakk seg inn i seg selv, hadde de bare hverandre. Winona, den eldste søsteren, lengter etter farens anerkjennelse. Hun vil heller lese bok enn å ri på hest, og selv om hun utdanner seg til en dyktig advokat, vet hun at hun ikke er den datteren han ønsket seg.

 

En oppslukende fortelling ...

       - LIBRARY JOURNAL

 

Aurora, den mellomste, er den som megler i alle konflikter og vil at alle skal være venner, samtidig som hun selv lever i et ulykkelig ekteskap.

Den yngste, Vivi Ann, er yndlingsdatteren som tar hånd om gården og hestene, og beundres av alle. Men da Vivi Ann følger sitt hjerte og tar en skjebnesvanger avgjørelse, forandres alt. Plutselig blir søstrene satt opp mot hverandre, lojaliteten testes og hemmeligheter blir avslørt. En grusom hendelse truer med å rive livet deres i stykker.

 

Se flere bøker fra Lesepause her