Bilde av boken Det lille huset ved sjøen, med hav og klipper i bakgrunnen
Tracy Rees Det lille huset ved sjøen Lesepause Feelgood

Tracy Rees er kjent for sin evne til å skape levende og engasjerende historier som får leserne til å drømme seg bort. I Det lille huset ved sjøen maler Rees et bilde av et idyllisk kystsamfunn og dets fargerike innbyggere. Det er her historien begynner å utfolde seg og vil ta deg med på en emosjonell berg-og-dal-bane.

I Det lille huset ved sjøen utforsker Tracy Rees temaer som familiebånd, vennskap og viktigheten av å finne sin egen vei i livet. Dette er en feelgoodroman som tar oss med på en reise gjennom livets opp- og nedturer, og som viser oss at det er aldri for sent å finne lykken.

Tretti år gamle Kitty Roberts drømmer om å finne det perfekte huset for to ... helt til kjæresten dumper henne. Knust over å ha mistet både kjæresten og sin beste venn, flykter hun til den lille landsbyen ved sjøen der hun som barn ferierte med foreldrene og søsteren.

Hun finner seg fort til rette i et nytt nabolag, får nye venner og en midlertidig stilling i et eiendomsbyrå. En kjekk surfer får henne til å tenke at det er håp for kjærligheten. Kanskje er dette stedet for henne?

Men først må hun finne ut hva som skjedde med foreldrene her for mange år siden. Minnene er utydelige, og det er med en litt ubehagelig følelse hun forsiktig graver i fortiden. Vil hun takle å få vite sannheten?

Tracy Rees har nok en gang bevist at hun er en mester i å skape feelgoodlitteratur som berører sjelen. Det lille huset ved sjøen vil få deg til le og gråte og gi deg et sterkt ønske å besøke dette nydelige stedet ved sjøen.