Lillies liv slik hun kjente det er definitivt over. Bli med på en uforglemmelig reise gjennom livets overraskelser. Som lyn fra klar himmel er en følsom og festlig feelgoodroman om nye begynnelser.

Lillie visste at overgangen til et tomt hjem når sønnen flyttet ut for å begynne på college ville være utfordrende. Men hun hadde aldri forestilt seg at ektemannen hennes samtidig skulle forlate henne for en annen kvinne. Dette kom som et sjokk av de sjeldne slagene, men det som virkelig overrasket henne var hennes eget reaksjonsmønster - i stedet for å knuses, ble hun gjennomsyret av sinne.

Med en livslang kjærlighet til Cape Cod, hadde Lillie alltid funnet glede i å ta vare på andre som mor, kone og jordmor. Nå, for første gang i sitt liv, var hun alene, og hun oppdaget at tanken om ensomhet drev henne til randen av galskap. Er det for dristig å dukke opp i eksmannens bryllup kledd som en dødsengel? Sannsynligvis! Bør hun slippe et stinkdyr løs i hans tilsynelatende perfekte nye hjem? Helt sikkert ikke! Men alt dette virket mer forlokkende enn å sitte hjemme og sørge.

Det uventede skjer når hennes glamorøse søster tilbyr henne uventet støtte, selv etter å ha hatt et anspent forhold i mange år. Legg til en gammel flamme og en fortapt tenåring, og du har oppskriften på totalt kaos. Lillies liv slik hun kjente det er definitivt over, men noen ganger kommer det perfekte nye kapittelet når du minst venter det - som et lynnedslag fra en klar himmel.

Bli med Lillie på en uforglemmelig reise gjennom livets overraskelser, intriger og uventede gleder på det vakre Cape Cod.

 

Som lyn fra klar himmel er en hjertevarm fortelling … som vil bli værende i deg lenge etter at siste side er lest.

       - LISA GARDNER, FORFATTER

 

#LilliesLiv #Feelgoodroman #LivetsOverraskelser #LidenskapOgIntriger #CapeCodEventyr #NyStart #LeseGlede #Feelgoodbøker #InspirerendeHistorie #SomLynFraKlarHimmel #KristanHiggins