Kristan Higgins er en litterær sensasjon og en gjenganger på bestselgerlistene til New York Times, USA TODAY og Publishers Weekly.

Med en omfattende portefølje på over tjue romaner har hennes romaner krysset landegrenser, blitt oversatt til mer enn 20 språk og samlet en hengiven global følgerskare. Hennes bøker har oppnådd rekordstore salgstall, med millioner av bøker solgt, og har fått anerkjennelse både fra lesere og kritikere.

Higgins har mottatt en rekke priser og utmerkelser, med strålende anmeldelser fra anerkjente publikasjoner som Entertainment Weekly, People, Kirkus, The New York Journal of Books, Publishers Weekly, Library Journal og Booklist. Hennes evne til å skape fengslende historier har forankret henne som en kjær forfatter i hjertene til lesere.

 

Å lese en Kristan Higgins-roman er som å være sammen med en kjær venn, en som forstår deg og følelsene dine fullt ut ...

       - LORI NELSON SPIELMAN, FORFATTER

 

Utover hennes litterære prestasjoner er Kristan Higgins en hengiven mor til to voksne barn, kjent for deres kvikke vidd og humor. Hun bærer også stolt tittelen som bestemor til verdens mest sjarmerende barnebarn. Kristan Higgins er en forfatter som elsker å spre glede!

Bøker på norsk:

  • Som lyn fra klar himmel (2023) – en bok i Lesepause Feelgood
  • Livet og andre ubehageligheter (2021)
  • Lykke til med det (2020)