Jessica Anya Blau er en anerkjent feelgoodforfatter som er født i Boston og oppvokst under Californias sol. Hun bringer en unik blanding av varme og innsikt inn i sine feelgoodromaner.

Kjent for bestselgere som The summer of naked swim parties og Drinking closer to home, bringer Blau en særegen autentisitet til sine fortellinger. Den anerkjente forfatteren har en sjelden evne til å fange essensen av menneskelige følelser, noe som gjør hennes bøker til en emosjonell berg-og-dal-bane som er både tankevekkende og dypt tilfredsstillende. Alle hennes bøker er en reise mot selvoppdagelse, ikke bare for karakterene, men også for leseren. Jessica Anya Blau bor nå i New York, og fortsetter å berike den litterære verden med feelgoodromaner som både underholder, utfordrer og inspirerer.

Hvorfor lese en bok av feelgoodforfatter Jessica Anya Blau?

Fordi hun ikke bare forteller en historie - hun inviterer deg inn i et univers fylt med sterke, ekte følelser og minneverdige øyeblikk. Jessica skiller seg ut med sitt mangfoldige skrivetalent, fra gripende romaner til fengslende kortfortellinger og essays som har funnet veien til prestisjefylte publikasjoner. Hennes medvirkning i filmbransjen, og som medforfatter av manuskriptet til Love on the Run, vitner om hennes mangfoldige kreativitet.

Med sitt bidrag til underholdningsromanen står hun frem som en inspirerende forfatter av feelgoodbøker.

 

Bøker på norsk: