En helt vanlig gutt av New York Times bestselgerforfatter Catherine Ryan Hyde er en følelsesladet roman om en stum og livredd gutt.

I byen er det fullstendig kaos, samfunnet kollapser, og det er mye å være redd for.

Dette har Remy lært av sin far, som etter morens død tar med seg sønnen ut i villmarken, der de skal forberede seg på en kommende dommedag. Ingen andre vet hvor de er, matforrådet blir stadig mindre, og snart er det vinter. Remy er ensom og redd mye av tiden, og rett før han fyller 8 år, dør faren brått. Nå må han klare seg selv.

Annie er omsorgsfull mor til to adopterte tenåringer. En dag hører hun om en liten gutt som er funnet, og som virker helt vill. Han snakker ikke og er livredd mennesker. Annie ønsker å hjelpe, og er ikke den som gir opp lett, men vil hun klare å ta på seg denne oppgaven - og er det riktig med hensyn til de andre medlemmene i familien?

 

En vakker og utrolig gripende fortelling.

       - BOOKREPORTER

 

New York Times bestselgerforfatter Catherine Ryan Hyde har en unik evne til å skrive hjertevarme historier med dypt menneskelige karakterer og relasjoner som rører ved sjelen. Dette er en roman som får deg til å føle deg veldig heldig for alt du har i livet. Remy er flott hovedperson, og du vil forelske deg i familien hans.

Dette er en helt spesiell bok, en flott leseopplevelse.