Lesepause

Unn deg selv en lesepause!

Vi er alltid på utkikk etter den neste altoppslukende leseopplevelsen. Vi velger ut de beste feelgoodbøkene og gjør det enklere for deg å lese mer av det du elsker!

HISTORIEFORTELLEREN FRA CASABLANCA av Fiona Valpy

Månedens feelgoodroman er en nyhet rett i pocket fra bestselgerforfatteren Fiona Valpy. Historiefortelleren fra Casablanca er virkelig en forbløffende historie, som vi anbefaler sterkt. Den britiske forfatteren har skrevet nok en briljant roman som er oppslukende og engasjerende!

 

Gripende og oppslukende …

             - HISTORICAL NOVEL SOCIETY

 

Marokko, 1941. Frankrike er okkupert av nazistene, og tolv år gamle Josie har flyktet til Casablanca sammen med familien. Der skal de vente på skyss videre til USA. Alt Josie ser, lukter og hører, kjennes overveldende. Dette er en helt annen verden enn den hun reiste fra – og Josie elsker den!

Sytti år senere ankommer en annen kvinne denne berusende havnebyen. Zoe sliter med ekteskapet, den nyfødte datteren og det nye livet på dette fremmede stedet. Men da hun finner et lite treskrin og en dagbok fra 40-tallet under gulvplankene i datterens soverom, forflyttes hun til Josies indre verden.

Josie så en gang utover Atlanterhavet på samme måte som henne, men kjente til et helt annerledes Casablanca.

Zoe begynner å se byen gjennom Josies øyne. Men kan et nytt perspektiv hjelpe henne med å snu tragedie til håp, og finne den støtten hun trenger for å lege sitt knuste hjerte?

God Lesepause!

FIONA VALPY - en britisk bestselgerforfatter!

Fiona Valpy er en NR 1 BESTSELGENDE FORFATTER og oversatt til mer enn 20 språk. Historiefortelleren fra Casablanca er månedens bok her i Lesepause, og dette er virkelig en forbløffende historie, som vi anbefaler sterkt. Fiona Valpy har skrevet nok en briljant feelgoodroman som er oppslukende, engasjerende og fantastisk!

 

Fiona Valpy har skrevet nok en fantastisk roman. Oppslukende, engasjerende og fantastisk!

             - bookliterati
        

LES MER AV DET DU ELSKER

Lesepause velger ut de beste feelgoodbøkene for deg! La deg rive med av sterke historier der fortiden møter fremtiden, fulle av følelser og drama. Vi gir deg storslåtte, internasjonale bestselgere fra verdens mestselgende feelgoodforfattere. Dette er bokperler som fengsler lesere verden over. Bøker du leser med hjertet!

KOM RASKT I GANG!

SLIK FUNGERER LESEPAUSE