Hushjelpen er blitt en eventyrlig suksess på originalspråket. Dette er en intens, nervepirrende, overraskende og fengslende psykologisk thriller som får det til å gå kaldt nedover ryggen på leseren.

Boken ble kåret til årets beste krimbok i Lesepause i 2023.

«Velkommen til oss,» sier Nina Winchester idet jeg tar henne i den elegante, perfekt manikyrerte hånden. Jeg smiler høflig mens jeg ser meg rundt i de flotte omgivelsene. Å jobbe her er min siste sjanse til å starte på nytt.

Hver dag gjør jeg rent i Winchester-familiens flotte hus, henter datteren på skolen og lager middag til dem, før jeg tar med meg min egen porsjon og spiser den på det knøttlille loftsrommet mitt.

Jeg prøver å overse at Nina griser med vilje bare for å se meg tørke opp. At hun forteller merkelige løgner om datteren. Og at mannen hennes, Andrew, virker mer og mer fortvilet for hver dag som går. Når jeg ser inn i de pene brune øynene hans, er det vanskelig å unngå å forestille seg hvordan det ville ha vært å leve Ninas liv. Å ha walk-in-garderoben, den dyre bilen og den perfekte ektemannen.

En gang prøver jeg på en av Ninas vakre hvite kjoler, bare for å finne ut hvordan det føles. Men hun finner snart ut at jeg har gjort det, og da jeg oppdager at døren til loftsrommet mitt bare kan låses fra utsiden, er det for sent.

 

Dette er intens spenning fra den nye store thrillerforfatteren Freida McFadden, som begeistrer lesere verden over. Boken er foreløpig solgt til 31 land, og filmrettighetene er sikret.

 

Boken kan du kjøpe her