Personlig assistent søkes av Joy Fielding Lesepause Krim

Joy Fielding holder leserne i åndeløs spenning i denne fartsfylte, veldreide thrilleren.

Personlig assistent søkes handler om Jodi som ansetter en personlig assistent for å ta vare på sine aldrende foreldre – for så å være vitne til at assistenten fullstendig tar over livene deres. Hvem er egentlig denne kvinnen som plutselig går rundt med morens smykker? Hva er hun ute etter? Og hvor langt er hun villig til å gå for å få det?

 

En av årets beste bøker.

       - READER'S DIGEST

 

Jodi Bishop vet alt om suksess. Hun er forsørgeren i hjemmet og en velrennomert eiendomsmegler. Mannen hennes er en middels god forfatter som misliker sin kones suksess. Jodis far, Vic, som er i slutten av syttiårene, har alltid vært en kontrollerende mann. Konen Audrey har aldri latt seg pille på nesen, men det endret seg da hun fikk Parkinsons for ti år siden.

Utslitt av karrieren, familien og foreldrenes behov, begynner Jodi å intervjue personlige assistenter for foreldrene. Valget faller på Elyse Woodley, en energisk og attraktiv enke i begynnelsen av sekstiårene, som virker perfekt for jobben. Mens Vic i utgangspunktet er negativ til å ha Elyse i huset, blir han snart sjarmert av assistentens behagelige personlighet og engasjement. Og Jodi er glad for å ha en alliert. En hun kan snakke med av og til. En å betro seg til …

 

Se flere bøker fra Lesepause her