Den låste døren er en intens spenningsroman fra den nye, store thrillerforfatteren Freida McFadden. Bestselgerforfatteren behersker kunsten å skape spenning og uhygge. Hun fikk sitt store gjennombrudd med Hushjelpen som ble nominert til årets beste krimbok i 2022.

Den låste døren er en forrykende thriller. Et nett av løgner og bedrag vever seg rundt den låste døren, og sannheten må avdekkes før det er for sent …

Mens 11 år gamle Nora Davis gjorde lekser på rommet sitt, var hun lykkelig uvitende om at faren hennes tok livet av kvinner i kjelleren. Helt til den dagen politiet kom på døren.

Nå er Nora voksen, faren sitter i fengsel, og hun lever et stille og rolig liv, med en vellykket karriere som kirurg. Ingen vet at faren var en beryktet seriemorder. Og slik ønsker hun at det skal forbli.

Så blir en av Noras pasienter funnet drept. Fremgangsmåten har urovekkende likhetstrekk med den faren brukte. Noen vet hvem Nora er. Noen vil at hun skal ta støyten. Men politiet har ingenting på henne. Så lenge de ikke finner på å ta en titt i kjelleren hennes ...

Hold pusten mens du følger Noras skremmende kamp.