Joshilyn Jacksons nye thriller Spillet er en intens psykologisk thriller som tar deg med inn i en nervepirrende verden av hemmeligheter, svik og konsekvenser. Grensene mellom rett og galt blir uklare, og lojaliteten blir satt på prøve.

Vi følger Amy Whey, en kvinne som setter pris på sitt enkle og tilfredsstillende liv. Hun nyter å undervise i dykking, bake småkaker for naboene og delta i bokklubben sammen med sin trofaste venninne Charlotte. Livets gleder er familiens varme omfavnelse - hennes kjærlige professor-ektemann, hennes omsorgsfulle stedatter på femten og hennes nyfødte sønn. Charlotte er også en verdifull del av dette hverdagslige paradiset.

Men denne harmonien blir brått utfordret når den forførende og gåtefulle Roux blir med i bokklubben. Roux fanger kvinnenes oppmerksomhet med sin uimotståelige sjarm og lokker dem inn i et farlig spill hvor hemmeligheter skal deles. Selv om det virker som uskyldig moro, er Amy den eneste som forstår hvor ondt det egentlig er. En mørk trussel har invadert hennes liv - en hunndjevel som kjenner til hennes forferdelige hemmelighet og er villig til å avsløre den. Hvis Amy ikke gir etter for Roux's krav, vil det være en høy pris å betale.

Amy er klar over konsekvensene hvis hun ikke klarer å vinne over Roux. Men det som skremmer henne mest, er alt hun risikerer å miste hvis hun vinner ...

 

En mester innen psykologisk spenning.

       - LEE CHILD, FORFATTER

 

En TV-serie basert på boken er under utvikling.