Joshilyn Jackson er en mester innen psykologisk spenning og er gjenganger på bestselgerlistene til New York Times og USA Today.

Hun har bred internasjonal anerkjennelse og hennes fengslende romaner er oversatt til et imponerende antall språk. Hun har også blitt hyllet med flere litterære priser. I tillegg til sitt forfatterskap, bruker Joshilyn Jackson sin ekspertise til å undervise i kreativ skriving. Hun har en unik tilknytning til dette feltet ved å undervise i et høysikkerhetsfengsel for kvinner, hvor hun deler sin lidenskap for litteratur og historiefortelling med kvinner som trenger det. Jackson er også en prisbelønt lydbokinnleser. Hennes engasjerende opplesninger gir liv til karakterene og hendelsene i hennes bøker på en måte som fanger lytterens fantasi.

 

En mester innen psykologisk spenning.

       - ENTERTAINMENT WEEKLY

 

Joshilyn Jackson bor i sjarmerende Decatur i Georgia, sammen med sin ektemann og deres to barn. Hennes livserfaring og lidenskap for å formidle fortellinger kommer tydelig til uttrykk i hennes bøker, og det er ingen tvil om at hun er en forfatter du vil ha på din leseliste hvis du elsker psykologiske thrillere.

 

Bøker på norsk:

  • Spillet (2023) - månedens bok i Lesepause Krim
  • Oss mødre imellom (2022)
  • Piken som sluttet å svømme (2010)