Med slike venner av New York Times' bestselgerforfatter Kimberly McCreight er en rå thriller og et sjokkerende portrett av anger, sorg og mørk lojalitet. En vennegjeng samles 10 år etter at de var ferdig på universitetet. Det blir en gjenforening preget av løgner, svik og drap.

Alle har slike venner. Det spiller ingen rolle hvor lang tid det har gått, hvor ille de har oppført seg fra tid til annen, eller hvor sent på kvelden de ringer. Du stiller opp. Uansett.

Det var slik vi fem endte opp her i skogen. Vi hadde de beste intensjoner. Spesielt etter det som skjedde med Alice for mange år siden, og vi orker ikke tanken på å miste flere. Vi vil gjøre absolutt alt for å unngå at det skjer. Mye mer enn vi trodde.

Til slutt var det kanskje det som ødela for oss. Det, og at vi har så mye felles historie og hemmeligheter som plutselig og fryktelig ubeleilig kan komme for en dag. Selvfølgelig er vi glad i hverandre til tross for alle disse tingene. Vi elsker hverandre uansett.

Det er noe veldig vakkert ved denne typen ubetinget vennskap. Det kan imidlertid bli stygt. Eller kanskje det bare er oss. Tross alt har vi allerede vært gjennom så mye sammen. Og vi har så mye å skjule.

 

Bestill boken her